De keuken van Deka

Geen zin om te koken? Weinig tijd? Wel gezond eten? Trakteer jezelf op een dagverse maaltijd uit onze eigen keuken. In onze winkels vind je elke week een wisselend aanbod.

De keuken van Deka 720x4003

Dagverse maaltijden

 • Vers: elke dag vers bereid in eigen keuken.
 • Volop keuze: elke week wisselend aanbod, ook vegetarisch en vegan.
 • Voordelig: 25% korting bij aankoop van twee maaltijden*
 • Snel: even in de oven of magnetron en klaar.
 • Lekker: smaakt als zelfgemaakt

 

*Per combinatie kan de prijs verschillen. De korting wordt verrekend als 25% korting op de totaalprijs. 

Jouw perfecte borrelplank uit eigen keuken

Maak het jezelf gemakkelijk met onze rijkgevulde salades, onze gehaktballetjes en onze Italiaanse borrelbollen. Onze koks bereiden ze elke dag vers volgens eigen recept. Jij hoeft dus bijna niks te doen. Klinkt lekker toch?

DM_W33_WEB_720x4002

Vijf vragen aan onze chef kok Patrick

 1. Wat vind je het leukst aan je werk en waarom?
  “We maken hier de verse maaltijden voor de winkels van DekaMarkt. Elke dag is anders. Als er opeens een machine kapot is of er zijn zieken, dan is het een kwestie van snel schakelen. Ook het contact met de leveranciers vind ik erg leuk.”

 2. Wat eet jij graag?
  “Ik ben gek op Indisch eten. Ik ben van Indonesische afkomst en het is daarom ook met de paplepel ingegoten. Ik hielp mijn moeder vaak in de keuken. De recepten heb ik niet opgeschreven, maar zitten in mijn hoofd.”

 3. Uitgebreid koken of lekker snel op tafel?
  “In het weekend als ik geen plannen heb kook ik vaak uitgebreid. Ik maak een grote portie zodat ik ook een deel in kan vriezen of er de volgende dag nog van kan genieten.”

 4. Welk product van DekaMarkt kun je iedereen aanraden?
  “Het is wellicht een open deur, maar de maaltijden uit de eigen keuken van DekaMarkt. Die vind je bij geen andere supermarkt. We bedenken samen een gerecht en ik zorg dat het de lekkerste combinaties van ingrediënten bevat.”

 5. Wat is jouw favoriete winterkost?
  “Aardappelpuree met bloemkool, kaassaus, braadworst en jus. Ik gebruik hiervoor geen pakjes of zakjes; de kaassaus is een roux van boter, bloem, melk en kaas.”
De keuken van Deka 720x4006
De keuken van Deka 720x4002