Een cadeaukaart komt altijd van pas

De DekaMarkt cadeaukaart is enkel te koop bij DekaMarkt en kan ook alleen daar worden besteed. Je kan zelf de waarde van de cadeaukaart bepalen. Dit kan vanaf 5 euro tot een maximum bedrag van 150 euro. Bijzonder aan deze cadeaukaart is dat je deze kunt opwaarderen. Zodra je het tegoed op de cadeaukaart te laag vindt, kun je er een nieuw bedrag op laten zetten. De DekaMarkt cadeaukaart zelf is gratis.

 

Bekijk hier de algemene voorwaarden van de DekaMarkt cadeaukaart.

DekaMarkt Cadeaukaart 2022

Saldo

Heb je een DekaMarkt cadeaukaart en wil je weten hoeveel tegoed hier op staat? Gebruik dan onze saldo checker. Voer de barcode van jouw cadeaukaart en het controlenummer en je ziet direct hoeveel er nog op je kaart staat, handig!

Grotere aantallen bestellen?

De DekaMarkt cadeaukaart kan een eigentijdse vervanger zijn van het bekende kerstpakket, maar kan ook voor andere gelegenheden een prima alternatief zijn. DekaMarkt denkt graag met je mee. Op de pagina voor zakelijk vind je meer informatie hier over.

Hoe lang is mijn cadeaukaart geldig?

De cadeaukaart heeft een geldigheidsduur van 5 jaar en krijgt bij elke betaling en/of opwaardering opnieuw een geldigheidsduur van 5 jaar mee.

Waar vind ik de cadeaukaart in de winkels?

Je vindt de cadeaukaart bij elke DekaMarkt vestiging. Dit kan bij de servicebalie zijn of in een aparte presentatie aan de kassa.

Ik ben mijn cadeaukaart kwijtgeraakt. Vergoeden jullie het saldo dat er nog op stond?

Nee, DekaMarkt vergoedt nimmer het saldo van een gestolen, beschadigde of verloren cadeaukaart. Dit is voor risico van de kaarthouder.

Waar kan ik mijn cadeaukaart besteden?

Bij alle supermarkten van DekaMarkt. De cadeaukaart kan ook online besteed worden. De cadeaukaart wordt niet geaccepteerd bij een concessionair achter de kassa of een DekaTuin.