Alles voor een heerlijk avondje

Sinterklaas vieren doe je zo! De lekkerste recepten, de leukste cadeaus en zalig zoet om te strooien of zo op te eten. Wij helpen je er een heerlijk avondje van te maken.

DM_W46_WEB_720x400_3

Gratis Sinterklaasboek

Bij wekelijks wisselende aanbiedingen krijg je GRATIS een Sinterklaasboek (t.w.v. €14,95) cadeau! De schrijvers zijn Ozcan Akyol - Eus, Dafne Schippers en Bastiaan Ragas.

 

Deze week: Bastiaan Ragas van dinsdag 28 november t/m maandag 4 december.

 

Bekijk alle aanbiedingen met een GRATIS Sinterklaasboek

De leukste cadeaus voor Sinterklaas

O, kom er eens kijken… Pak lekker uit met grote en kleine cadeaus. Perfect voor in de schoen of voor pakjesavond. 
Niet alle cadeaus zijn bij elke winkel verkrijgbaar. Ga snel naar jouw eigen DekaMarkt en bekijk daar het beschikbare assortiment. OP = OP!

 

Bekijk alle Sintcadeautjes


Sint_cadeautjes
DM_W46_WEB_720x400_6

Potloden klaar? Kleuren maar!

Download hier de kleurplaat. Maak er een mooi kunstwerk van en lever hem uiterlijk 5 december in bij jouw DekaMarkt. Dan krijg je iets lekkers mee naar huis. Veel plezier!

Zo worden onze chocoladeletters gemaakt

De ambachtelijke chocoladeletters van 175 gram overheerlijke Belgische chocolade zijn met de hand opgespoten en rijkelijk gedecoreerd. Verkrijgbaar in de varianten melk, wit, puur en praliné-melk. Wat wordt jouw favoriet? In luxe verpakking, dus ook leuk om weg te geven. Wil je zien hoe het opspuiten en decoreren gaat? Bekijk dan de video.

Banner3

Recepten voor een heerlijk avondje

Grote en kleine kookpieten opgelet! Met deze lekkere gerechten kom je helemaal in de stemming. Snel klaar en makkelijk te maken.

Sinterklaaskrant
Sinterklaaskrant Alles voor een heerlijk avondje
Magazine
Magazine Inspiratie voor de feestdagen