Fleur je tuin op!

Spaar nu voor hoge kortingen op tuingereedschap van kwaliteitsmerk Fiskars. Ook ontvang je bij elke €15,-boodschappen een gratis zakje zaaigoed.

WEB_Fleur je Tuin op! 720x40039

Sparen voor Fiskars tuingereedschap

Tuinmannen en –vrouwen opgelet! Bij DekaMarkt spaar je nu voor hoge kortingen op tuingereedschap van kwaliteitsmerk Fiskars. Knippen, snoeien, zagen, opruimen of beplanten: voor elke tuinklus vind jij het juiste gereedschap. Fiskars ontwikkelt al sinds 1649 hoogwaardig, duurzaam tuingereedschap met aandacht voor design. Handig en comfortabel in gebruik. Zo wordt tuinieren nóg leuker en makkelijker.

Gratis zaaigoed

Bij elke € 15.- aan boodschappen* krijg jij ook een gratis zakje zaaigoed voor bloemen, kruiden of groente. Er zijn maar liefst 40 soorten zaaigoed te kweken. Van de lekkerste verse groente tot smaakvolle kruiden en zelfs fleurige bloemen. Aan de kleuren op de zakjes herken je om welke categorie het gaat. Lukt het jou om ze allemaal te kweken? In het kweek weetjes boekje vind je een overzicht van alle soorten.

WEB_Fleur je Tuin op! 720x40012

Gratis kweekkasje

Van 19 tot en met 25 maart ontvang je bij onderstaande producten een gratis kweekkasje. OP=OP! 

DM_W12_Web_720x4002
DM_W12_Web_720x4004
WEB_Fleur je Tuin op! 720x4003

Zo werkt het

  • Je ontvangt van 19 maart t/m 20 mei 2023 1 gratis tuinzegel en 1 zakje zaaigoed bij elke € 15.- aan boodschappen*. Ook als je online shopt.
  • Je krijgt extra tuinzegels en een gratis kweekkasje bij wekelijks wisselende actieproducten.
  • Spaar 5 tuinzegels en lever je volle spaarkaart in voor hoge kortingen op tuingereedschap van Fiskars.
  • Lever je volle spaarkaarten in t/m zaterdag 27 mei 2023. OP=OP

*Uitgezonderd tabak, sterk alcoholische dranken, geneesmiddelen, zuigelingenvoeding t/m 6 maanden...

Alleen online: Het kweek weetjes boekje

Wat vind je in dit boekje? Van zaaien tot oogsten en alles daartussenin: de informatie uit dit online boekje helpt jou.

  • Makkelijk stappenplan
  • Handige zaaikalender
  • Lekkere recepten
  • Interessante weetjes

Bekijk het kweek weetjes boekje

WEB_Fleur je Tuin op! Kweekboekje5

Fiskars tuingereedschap

Knippen, snoeien, zagen, opruimen of beplanten: voor elke tuinklus vind jij het juiste gereedschap. Fiskars ontwikkelt al sinds 1649 hoogwaardig, duurzaam tuingereedschap met aandacht voor design. Handig en comfortabel in gebruik. Zo wordt tuinieren nóg leuker en makkelijker.

Bladhark

Fiskars bladhark is ontworpen voor efficiënter harken rond bomen, onder struiken en in hoeken. Met de plattere kopvorm kun je moeilijk bereikbare hoeken gemakkelijker harken en gebogen tanden verminderen de ophoping van bladeren en twijgen in de kop. De lange, aluminium harkgreep is licht van gewicht voor comfortabel gebruik, terwijl deze seizoen na seizoen langdurige duurzaamheid biedt. De bladhark is ontworpen voor gemakkelijker harken rond bomen, onder struiken en in hoeken. Hoogwaardige...

WEB_Fleur je Tuin op! 720x40014
WEB_Fleur je Tuin op! 720x40016

Bezem

Deze lichtgewicht en goed in de hand liggende bezem is geschikt voor het vegen van tuinpaden, patio's en terassen. Perfect voor grotere oppervlakten zoals opritten en garages. Zeer geschikt voor het opvegen van bladeren en tuinafval. In deze bezem kop zijn harde en zacht PowerClean borstelharen gecombineerd voor een optimaal veegresultaat. Modern en funtioneel ontwerp.

Kruidenschaar

De Fiskars universele schaar van 18 cm, is het kleinste lid van de universele scharenfamilie, maar nog steeds van onschatbare waarde voor iedere tuinuitrusting. Met de extra harde rvs-bladen en gekartelde snijkant is deze schaar ideaal voor het knippen en snoeien van kruiden of zelfs voor het in vorm houden van een bonsai. De ergonomische handgrepen zijn gebaseerd op natuurlijke handbewegingen en gemaakt van impactbestendig PBT. Hierdoor ben je verzekerd van een perfect resultaat bij alle...

WEB_Fleur je Tuin op! 720x40026
WEB_Fleur je Tuin op! 720x40022

Bloemenschaar

Fiskars snoeischaren hebben precieze bladen die helemaal tot aan de punt snijden voor schone en gezonde sneden in krappe ruimtes. De volledig geharde, nauwkeurig geslepen roestvrijstalen messen blijven langer scherp - zelfs bij intensief gebruik. De SoftGrip ™ touchpoints op de handgreep verbeteren het comfort en de controle en het ontwerp van de handgreep is geschikt voor zowel links- als rechtshandige gebruikers. De snoeischaar is ideaal voor ingewikkelde sneden op planten en bloemen tijdens...

Snoeischaar

De Fiskars snoeischaar is een mooie, eenvoudige en elegant vormgegeven snoeischaar voor al het standaard snoeiwerk in de tuin. Geniet van pure Fiskars kwaliteit, inclusief robuuste handgrepen voor een comfortabele grip en een uitgebalanceerd ontwerp voor stabiel knippen. Snoeien wordt teen fluitje van een cent door de antikleef PFTE-coating op het bovenste blad, die wrijving vermindert en knippen en schoonmaken makkelijker maakt. Wat je ook snoeit: struiken, fruitbomen of uitgebloeide rozen...

WEB_Fleur je Tuin op! 720x40024
WEB_Fleur je Tuin op! 720x40018

Plantvorkje

Grond losmaken, beluchten en nog veel meer doe je met het Fiskars Ergo plantvorkje: een duurzaam en toch lichtgewicht stuk gereedschap. De ergonomisch vormgegeven handgreep voelt natuurlijk aan in de hand en maakt het werk minder vermoeiend. De stalen kop heeft een roestbestendige coating voor langdurige kracht en levensduur. Het vorkje is uitgerust met een handig ophangoog.

Combihak

De Fiskars Ergo combi hakker is handig 2-in-1 tuingereedschap voor het openbreken van grond, het graven van geulen en nog veel meer. De ergonomisch vormgegeven handgreep voelt natuurlijk aan in de hand en maakt het werk minder vermoeiend. De stalen kop heeft een roestbestendige coating voor langdurige kracht en levensduur. De combi hakker is uitgerust met een handig ophangoog.

WEB_Fleur je Tuin op! 720x40020
WEB_Fleur je Tuin op! 720x40021

Tuinafvalzak

Werken in de tuin kan behoorlijk wat rommel opleveren, inclusief grote bergen herfstblad en het onvermijdelijke onkruid uit plantbedden en gazons. Toch wordt het verplaatsen van het afval naar de composthoop juist makkelijker met de Fiskars Solid™ pop-up tuinafvalzak van 56 liter. Licht, draagbaar en opvouwbaar: met deze aanvulling op je tuingereedschap is de herfstschoonmaak zó achter de rug.

Onkruidmes

Verwijder onkruid met wortel en al met het Fiskars Ergo onkruidmes, dat duurzaam en toch lichtgewicht is. De ergonomisch vormgegeven handgreep voelt natuurlijk aan in de hand en maakt het werk minder vermoeiend. De stalen kop heeft een roestbestendige coating voor langdurige kracht en levensduur. Het onkruidmes is uitgerust met een handig ophangoog.

WEB_Fleur je Tuin op! 720x40028
WEB_Fleur je Tuin op! 720x40033

Heggenschaar

Met de Fiskars heggenschaar worden struiken en heggen efficiënt gesnoeid. De heggenschaar heeft een robuuste, comfortabele greep en bladen van gehard staal.

Plantschepje

Het Fiskars Ergo bloemschepje is duurzaam en toch lichtgewicht en ideaal voor graven in vaste grond en het openbreken van harde modderkluiten. De ergonomisch vormgegeven handgreep voelt natuurlijk aan in de hand en maakt het werk minder vermoeiend. De stalen kop heeft een roestbestendige coating voor langdurige kracht en levensduur. Het schepje is uitgerust met een handig ophangoog.

WEB_Fleur je Tuin op! 720x40031
WEB_Fleur je Tuin op! 720x40035

Takkenschaar

Met de Fiskar telescopische takkenschaar kan je zowel laag als hoog kunt snoeien dankzij het telescopische verlengsysteem. Takkenscharen zijn fantastisch gereedschap, maar hun gebruik wordt bepaald door de lengte van de handgrepen, zowel voor wat betreft reikwijdte als waar het gaat om kracht. Moet je hoger snoeien, dan verleng je eenvoudigweg de handgrepen. Dat kun je ook doen als je lage struiken moet snoeien en je rug wilt sparen. Met de scherpe stalen kaken van deze takkenschaar heb je bomen...

Handzaag

De Friskars handzaag is gespecialiseerd in het snoeien van heesters en bomen, en het afzagen van takken. Dankzij het volledig inschuifbare blad en de handige riemclip is de zaag veilig en altijd onder handbereik. Het slim ontworpen blad met dubbele vertanding zorgt ervoor dat u snel en efficiënt kunt werken. Zo zaagt u moeiteloos door jong hout. De Fiskars handzaag geeft u een uitstekend houvast dankzij de comfortabele en ergonomisch vormgegeven SoftGrip™-greep met vingerbescherming.

WEB_Fleur je Tuin op! 720x40037
WEB_Fleur je Tuin op! 720x4008

Spaarkaart vol?

De spaarkaarten zijn bij de servicebalie en de kassa’s verkrijgbaar. Je kan de spaarkaart ook online downloaden.

Veelgestelde vragen

Ontvang ik ook spaarzegels en zaaigoed bij mijn online bestellingen?
Jazeker, ook als je jouw boodschappen laat thuisbezorgen ontvang je hierbij spaarzegels en zaaigoed.


Kan ik extra zegels kopen?
Zegels worden enkel meegegeven bij iedere € 15,- aan boodschappen bij DekaMarkt en wekelijks wisselende actieproducten. De zegels zijn niet te koop.

 

Bekijk hier alle veelgestelde vragen.

 

Actievoorwaarden

Deze actievoorwaarden hebben betrekking op de spaaractie ‘Fleur je tuin op Spaarcampagne’ bij DekaMarkt. Hierbij kunnen klanten sparen voor hoge korting op verschillende soorten kwalitatief tuingereedschap van Fiskars en 40 soorten zaaigoed. Door deelname aan de spaaractie gaat de deelnemer akkoord met deze actievoorwaarden.

 

Bekijk hier de actievoorwaarden