Spaar voor Curver schalen

Vind jij kwaliteit en gemak in jouw keuken belangrijk? Ga jij voor minder voedselverspilling? Dat komt goed uit. Bij DekaMarkt spaar je nu voor hoge korting op multifunctionele glazen schalen van kwaliteitsmerk Curver.

Curver 720x400 V3

Gemak voor thuis

Complete gerechten of restjes bewaren, invriezen, zonder deksel opwarmen in de oven of magnetron: het kan allemaal. De schalen zijn luchtdicht, lekvrij en BPA-vrij. Na gebruik doe je de schaal in de vaatwasser. Handig toch?

Je kunt kiezen uit verschillende maten en vormen: 6 in totaal. Welke kies jij?

Zo werkt het

  • Je ontvangt van zondag 27 augustus t/m zaterdag 7 oktober 2023 1 gratis zegel bij elke € 10.- aan boodschappen*.
  • Je krijgt extra zegels bij wekelijks wisselende actieproducten.
  • Spaar 15 zegels en lever je volle spaarkaart in voor hoge korting op bewaarschalen van Curver.
  • Lever je volle spaarkaarten in t/m zaterdag 14 oktober 2023. OP=OP.

*Uitgezonderd tabak, sterk alcoholische dranken, geneesmiddelen, zuigelingenvoeding t/m 6 maanden, boeken, telefoonkaarten, postzegels, cadeaukaarten...

DM_curver_WEB_720x400_spaarkaart
DM_curver_WEB_720x40011

Zo verspil je minder

Ga jij ook voor minder voedselverspilling? Goed bezig! Zeker weten dat de handige schalen van kwaliteitsmerk Curver jou helpen om te zorgen dat er minder eten in jouw prullenbak belandt. Je spaart nu supersnel voor hoge korting op een van de glazen schalen met deksel: luchtdicht en lekvrij. Zo houd je je eten langer goed.

Let op! Gebruik je ze in de oven of magnetron? Haal dan eerst het deksel eraf.  

Curver schalen

De glazen schalen zijn multifunctioneel te gebruiken. Van kliekjes opwarmen in de magnetron of je favoriete gerecht bereiden in de oven (beide zonder deksel) tot je lunch voor de volgende dagbewaren in de koelkast of je soep invriezen. Het kan allemaal.

DM_curver_WEB_720x400_Achtergrond_2
DM_curver_WEB_720x400_Achtergrond_3
DM_curver_WEB_720x400_Achtergrond_4
DM_curver_WEB_720x400_Achtergrond_5
DM_curver_WEB_720x400_Achtergrond_6
DM_curver_WEB_720x400_Achtergrond_7

Veelgestelde vragen

Ik heb geen zegels ontvangen aan de kassa, wat nu?
Is de kassamedewerker een keertje vergeten zegels mee te geven? Kan gebeuren, ga dan met je kassabon naar de servicebalie. Je ontvangt dan alsnog de spaarzegels.

Kan ik extra zegels kopen?
Zegels worden enkel meegegeven bij iedere € 10,- aan boodschappen bij DekaMarkt en wekelijks wisselende actieproducten. De zegels zijn niet te koop.

 

Bekijk hier alle veelgestelde vragen.

 

Actievoorwaarden

Deze actievoorwaarden hebben betrekking op de ‘Curver Spaarcampagne’ bij DekaMarkt. Hierbij kunnen klanten sparen voor hoge korting op verschillende glazen schalen. Door deelname aan de spaaractie gaat de deelnemer akkoord met deze actievoorwaarden.

 

Bekijk hier de actievoorwaarden