Bloemen vers van de veiling

Verse bloemen kopen? Bij DekaMarkt komen ze vers van de veiling in Aalsmeer of rechtstreeks van onze vaste kwekers. Lees en kijk hoe het werkt. Ook krijg je de beste tips om je bloemen langer mooi te houden.

Bloem_2

Van veiling naar vaas

Als om 06.00 uur de veiling in Aalsmeer open gaat, starten onze inkopers bloemen en planten hun zoektocht naar de mooiste producten voor de scherpste prijs. Aan het begin van de middag zit hun werk erop. De bloemen en planten gaan dezelfde middag nog naar onze bloemencentrale in het Noord-Hollandse Venhuizen.

Speciaal opgeleide medewerkers staan daar in de startblokken om alle bloemen en planten te verwerken. Ze maken met de hand gemengde boeketten of bossen van hetzelfde type bloem. Stel je...

Zo snel gaat dat

De volgende dag gaan de medewerkers verder. Per winkel zetten ze de bestelling klaar. Er zit maar één dag tussen inkoop op de veiling en levering aan de winkels. Jouw bloemen en planten zijn dus supervers. Gegarandeerd.

 

Wil je zelf kijken in onze bloemencentrale? Bekijk dan het filmpje

Bloem_1
Bloem_11

Bloemen en planten van vaste kwekers

Behalve bloemen en planten op de veiling, kopen we ook direct in bij vaste kwekers in Nederland. Die bestellingen gaan ook via Venhuizen naar jouw DekaMarkt.

In twee eigen vrachtwagens haalt onze vaste vervoerder uit Zwaag de bloemen en planten op bij de veiling en de kwekers.

Zelf inkopen, zelf het assortiment bepalen, zelf verwerken, zelf vervoeren. Alles in eigen beheer. Dat betekent voor jou prachtige verse bloemen en planten voor een scherpe prijs. Wij zorgen voor het aanbod. Jij bepaalt...

Zo heb jij langer plezier van je bloemen

  • Gebruik schoon, lauw water
  • Snijd de stelen schuin af
  • Zet ze in een schone vaas
  • Verwijder de onderste bladeren zodat ze niet in het water hangen
  • Voeg regelmatig vers water toe
  • Zet ze niet in de volle zon
  • Plaats ze niet in de buurt van fruit
Bloem_4

Maak jouw keuze uit ons assortiment bloemen

Nieuwsgierig naar het aanbod bloemen en planten? Ga dan naar de winkel met een bloemenafdeling bij jou in de buurt. Onze deskundige medewerkers helpen jou graag bij het maken van je keuze. Wie ga jij verrassen?

Bekijk ook onze pagina over onze tulpen.