Eigen bakkerij

We beschikken over een bakkerij in Velsen-Noord. Brood dat we ’s nachts bakken, ligt de volgende morgen al in de winkels. In onze bakkerij zorgen onze medewerkers voor de productie van maar liefst 100 verschillende soorten broodproducten. Om nog maar te zwijgen van al die andere lekkernijen die onze bakkerij verlaten! En wij houden alles in eigen hand: van het bereiden van het deeg, het verwerken tot bakgereed product en het bakken zelf, tot het snijden, inpakken en verdelen.

DekaMarkt_Thumbnail_Bakkerij_V2
Afspelen

Een kijkje in onze bakkerij

We stelden een aantal vragen aan de productiemanager van onze eigen bakkerij, Piet Slok, over de populaire Nederlandse boterham. Heb je nog wat inspiratie nodig over wat je op deze heerlijke boterhammen kan doen? Bekijk dan de recepten hieronder.

Vers in de winkel

Bijna niet te weerstaan, de geur van vers gebakken brood. Onze medewerkers van de bakkerij zijn elke dag al heel vroeg aan de gang om de lekkerste broden te bakken. Zo ook onze volkoren broden. Deze worden in onze bakkerij vers gebakken, de hele dag door. Je vindt ze binnen één dag in het schap van je favoriete DekaMarkt, heerlijk vers en altijd met een krokante korst.

Brood 2
Brood 3

Bewaartip:

Brood bewaar je het beste gesloten in de originele zak, bewaar het op een koele plek maar niet in de koelkast! Is je brood toch een dagje ouder geworden? Maak er dan tosti’s, wentelteefjes of een van de onderstaande recepten mee.

Dag oud brood?

We kunnen het bijna niet voorstellen maar heb je een keer een broodje over? Van oud brood kan je nog prima iets lekkers maken.