De zon schijnt! Tijd voor een tuinfeest!

Dit is hét moment om lekker uit te pakken. En een feestje is zo georganiseerd. Het enige dat je nodig hebt is lekkere hapjes, goede wijn en de mensen om wie je geeft. Een handige tip: zorg zelf voor lekkere wijn en vraag je gasten om lekkere gerechten mee te nemen.

Van klein tot groot

Soms is het lastig om in te schatten welke hoeveelheden wijn je nodig hebt. Gelukkig bieden we een ruim assortiment wijn in verschillende maten aan. Variërend van miniflesjes tot literflessen en zelfs grote formaten bag-in-box. Bij die laatste blijft dankzij het handige tapsysteem de zak automatisch vrij van lucht en is zo'n doos ruim twee maanden houdbaar.

Tuinfeest flessen op tafel
Tuinfeest vrienden aan tafel

Sangria

In Spanje is het gebruikelijk om bij een zomers feest een kan of een 'bowl' sangria te maken. Het meest gebruikte recept is rode wijn, ijsklontjes, sterke drank (rum, brandy of jouw favoriete likeur), vers fruit, takjes munt of basilicum en een scheutje koolzuurhoudend mineraalwater. Je kan eindeloos variëren. Bijvoorbeeld door rode wijn te vervangen voor witte wijn, rosé of mousserende wijn van jouw keuze.

Lekker met een van onderstaande recepten: