Buitengewoon lekker barbecueën

Wij hebben alles in huis voor de perfecte barbecue. Varieer, marineer, probeer en geniet nog meer! Zeker weten dat je alles in huis hebt? Download de checklist

Mini BBQ magazine
Mini BBQ magazine Met 9 heerlijke BBQ recepten

Heerlijke BBQ recepten

In het Mini BBQ magazine staan allerlei heerlijke recepten die jij kan maken op de BBQ. Want alles voor de BBQ vind je bij DekaMarkt! Bekijk hier de complete recepten en voeg alle ingrediënten eenvoudig toe aan je boodschappenlijst.

 

Dé toppers van DekaMarkt
Pick & Mix
Thumbnail BBQ Vega 720x400met teken
Afspelen

Buitengewoon lekker BBQ-en

Of je nu houdt van vlees, vis of vega. Met DekaMarkt maak je je BBQ in een handomdraai buitengewoon! Wij hebben alle producten in huis, voor de burgerboefjes, de shaslick-samoerais en de 'slager'zangeressen. Ja, buitengewoon BBQ'en doe je met het unieke assortiment van DekaMarkt.

Puur kwaliteitsvlees

Zin in een mooi stuk kwaliteitsvlees op de barbecue? Een mals stuk Côte de Boeuf, een langzaam gegaarde Picanha of een Italiaanse pasta vongole. Je kan onze luxe vlees en vis bestellen en 5 dagen later ophalen in één van onze winkels.

 

>> Bekijk hier meer >>

Picanha_nieuw
BBQ vlees uit eigen slagerij
Smaakvol en voordelig

Mmm… marinades

Met deze marinades maak je je vlees of vis nóg lekkerder en malser.

Win een compleet BBQ pakket

Vul vóór maandag 13 september je gegevens in op onze actiepagina maak kans op een 1 van de 3 BBQ pakketten t.w.v. 30 euro. 

WS_720x400_bbq

Hippe dipjes

Deze dipjes smaken heerlijk en zijn zo klaar. Combineren maar!

BBQ benodigdheden
Steek de BBQ maar aan!

Toetje toe

Heerlijke nagerechten van de barbecue.