Wat is Smaakmakers?

Smaakmakers is ons loyaliteitsprogramma, waarmee we onze trouwe klanten belonen.

  • Je maakt eenmalig een gebruikersaccount aan (of gebruikt je bestaande Mijn DekaMarkt account) en koppelt daar je SmaakmakersPas aan. Je kunt er ook voor kiezen om de Smaakmakers App te gebruiken. Waarna je profiteert van allerlei voordelen.
  • Je spaart het hele jaar door Punten door bij elke winkelaankoop bij DekaMarkt je (mobiele) SmaakmakersPas te scannen. Deze Punten kun je inwisselen voor hoge kortingen op mooie producten en uitjes in de SmaakmakersShop.
  • Tijdens actieperiodes spaar je eenvoudig digitaal zegels sparen voor telkens wisselende aanbiedingen.
  • Wekelijks ontvang je van ons een aantal aanbiedingen in de mail, die alleen voor Smaakmakers gelden.
  • Als je jarig bent ontvang je van ons een aantrekkelijke aanbieding.
  • Als Smaakmakers wordt je als eerste betrokken bij nieuwe initiatieven van DekaMarkt.

 

Als Smaakmaker heb je namelijk een streepje voor bij DekaMarkt!

Wat doet DekaMarkt met mijn gegevens?

Wij gebruiken jouw gegevens in de eerste plaats om jouw SmaakmakersPunten en Smaakmakers Aanbiedingen op juiste wijze te verwerken. Daarnaast gebruiken wij jouw gegevens om onze aanbiedingen beter te laten aansluiten bij jouw winkelervaringen.
Als laatste combineren wij gegevens om de dienstverlening van DekaMarkt als geheel continu te kunnen verbeteren.
In ons "Privacy Statement" lees je meer over hoe zorgvuldig wij met jouw gegevens om gaan. Het Privacy Statement is terug te vinden op de website en in de App.

Waar kan ik voor sparen?

De Punten die je spaart bij Smaakmakers kan je inwisselen voor kortingen in de SmaakmakersShop. Je vindt de shop hier

 

Wat zijn Smaakmakers Aanbiedingen?

Naast de vele aanbiedingen die je al kunt vinden in de wekelijkse folder van DekaMarkt, hebben we voor Smaakmakers zo nu en dan extra aanbiedingen. Deze speciale Smaakmakers Aanbiedingen vind je niet terug in de folder of in de winkel, maar die sturen wij je via de nieuwsbrief per e-mail toe.

Hoe kan ik stoppen met Smaakmakers?

Wanneer je ingelogd bent op de website klik je op je naam rechtsboven. Kies dan voor "Mijn gegevens". Wanneer je ingelogd bent in de SmaakmakersApp kies je rechtsonder voor "Meer", dan "Mijn account" en dan "Persoonlijke informatie". In beide gevallen kom je dan op je profiel en dan kan je onder het kopje "Smaakmakers" je gekoppelde SmaakmakersPassen verwijderen. Als er geen Passen meer gekoppeld zijn ben je uitgeschreven uit het SmaakmakersProgramma. Je spaart dan niet langer mee, maar behoudt wel je Mijn DekaMarkt account waarmee je boodschappenlijsten en voorkeuren kunt bijhouden en online boodschappen kunt doen.

 

Hoe word ik Smaakmaker?

Om deel te nemen aan Smaakmakers heb je een DekaMarkt account nodig.
Heb je nog geen Mijn DekaMarkt account? Meld je dan aan op DekaMarkt.nl/smaakmakers of download de SmaakmakersApp en meld je aan in via de App.

Als je een SmaakmakersPas hebt kan je het nummer dat achterop de Pas staat invullen.

Indien je nog geen SmaakmakersPas hebt kan je er ook voor kiezen om automatisch een pasnummer aan te laten maken. Je ontvangt een welkomstmail waarmee je de aanmelding dient te bevestigen.

 

Heb je al een Mijn DekaMarkt account, omdat je bijvoorbeeld wel eens online boodschappen hebt gedaan bij DekaMarkt? Dan kun je met je accountgegevens inloggen op de Smaakmakers website of in de App. Als je een SmaakmakersPas hebt kan je het nummer dat achterop de Pas staat invullen.

Indien je nog geen SmaakmakersPas hebt kan je er ook voor kiezen om automatisch een pasnummer aan te laten maken.

Hoe werkt het spaarprogramma van Smaakmakers?

Je spaart als Smaakmaker altijd SmaakmakersPunten. Allereerst krijg je voor elke euro aan boodschappen die je besteedt één SmaakmakersPunt, hierbij zijn een aantal wettelijke uitsluitingen, zoals tabak, sterke alcoholische dranken, geneesmiddelen, zuigelingenvoeding tot 6 maanden, boeken, telefoonkaarten, postzegels, cadeaukaarten en statiegeld.
Daarnaast zijn er elke week een aantal aanbiedingen, die je ook terug kan vinden in de folder, waar je extra SmaakmakersPunten mee kan verdienen.

Kan ik samen sparen op één account?

Het is niet mogelijk om meerdere passen aan je Smaakmakers account te koppelen. Je kunt wel een fysieke SmaakmakersPas aan je account koppelen in de app. Dan hebben de Pas in de app en de fysieke Pas hetzelfde nummer. Op deze manier kan je met één pasnummer via de Pas én de App sparen.

Ik ben mijn SmaakmakersPas verloren.

Allereerst hoef je je geen enkele zorgen te maken dat iemand anders gebruik kan maken van jouw SmaakmakersPunten, want die zijn namelijk gekoppeld aan jouw account en niet aan je Pas. Je kunt bij de dichtstbijzijnde DekaMarkt een nieuwe SmaakmakersPas ophalen en deze koppelen aan je account. Je verwijdert hiervoor je oude Pasnummer.

Indien je de App gebruikt kan je er ook voor kiezen om een nieuw Pasnummer te genereren. Je verwijdert hiervoor eerst het oude Pasnummer en kies daarna voor “Genereer digitale SmaakmakersPas”.