Veel gestelde vragen spaaractie Jamie Oliver

Hoe kan ik aan een spaarkaart komen?

Bij de servicebalie, de kassa’s en online zijn de spaarkaarten verkrijgbaar.

Waar kan ik voor sparen?

Bij 18 spaarzegels is de spaarkaart vol. De volgende 8 spaaritems kun je aanschaffen met de volgende bijbetaling:

Spaaritem

van-prijs

Voor-prijs

bij inlevering volle spaarkaart

Kortingspercentage

Koekenpan 20cm

48,99

11,99

76%

Koekenpan 24cm

57,99

13,99

76%

Koekenpan 28cm

68,99

16,99

76%

Pannenkoekenpan 25cm

55,99

12,99

77%

Wokpan 28cm

77,99

16,99

78%

Grillpan 26cm

77,99

16,99

78%

Kookpannenset 3-delig

259,99

59,99

77%

Hakmolen

24,99

9,99

60%

 

Wat maakt een Tefal-pan zo uniek?

Niet elke pan is een Tefal-pan! Een Tefal-pan onderscheidt zich door de handige Thermo-Signal, de Tefal coating, die van een zeer hoge kwaliteit is, en het feit dat elke Tefal pan op een milieuvriendelijke manier wordt geproduceerd.

Welke functie heeft de Tefal Thermo-Signal?

De rode Thermo-Signal in het midden van de pan wordt effen rood zodra de pan de ideale baktemperatuur heeft bereikt. Bakken op hoge temperaturen is ongezond. Handig is daarom de aanwezigheid van de Thermo-Signal die gezond koken garandeert op een ideale baktemperatuur van ongeveer 180°C waardoor er geen belangrijke voedingsstoffen verloren gaan. Door te bakken op de juiste temperatuur wordt oververhitting van de pan voorkomen, waardoor deze niet krom trekt.

Blijft de bodem van een Tefal-pan lang stabiel?

Ja. De handige Thermo-Signal voorkomt oververhitting van uw pan waardoor deze niet krom trekt. De Tefalbodems zijn zeer vormvast en hebben een uitstekende warmteverspreiding.

Hoe heet kan ik bakken met een Tefal koekenpan?

De juiste baktemperatuur is één van de belangrijkste pijlers van gezond koken. De optimale baktemperatuur is rond de 180°C. Deze temperatuur zorgt er voor dat het voedsel gezond wordt bereid zonder verlies aan voedingsstoffen.

Is de Tefal coating volkomen veilig voor mijn gezondheid?

Ja, absoluut! De Tefal coating is een volkomen inert materiaal die geen reactie teweeg brengt in contact met voedingsmiddelen, water of huishoudelijke schoonmaakmiddelen. Mocht er per ongeluk een deeltje van de coating loslaten en met het voedsel naar binnen gaan, dan is dat niet gevaarlijk. Dit wordt bevestigd door diverse onafhankelijke laboratoria.

Heb ik garantie?

Je hebt garantie op fabrieksfouten.

Mijn vraag staat hier niet tussen, wat nu?

Neem contact op met de klantenservice van DekaMarkt via het contactformulier of neem telefonisch contact op via 088-313 5555.

 

Scan & Win: Hoe werkt het?

De consument scant de QR-code met een mobiele telefoon. Een mobiele telefoon is dan ook een vereiste. Een mobiele website opent en de actiepagina verschijnt.

 

  • Om kans te kunnen maken op een van de prijzen, is een draai aan het Prijzenrad nodig.
  • Voordat het mogelijk is om aan het rad te draaien, dient de consument een aantal dingen te doen:

  1. Men gaan akkoord met de actievoorwaarden.
  2. De consument laat zijn/haar email achter en een verificatiemail wordt verstuurd
  3. Er wordt een mail verstuurd met daarin een activatiecode.
Tot wanneer kan ik mijn volle spaarkaart(en) inleveren?

Het inleveren van de spaarkaarten is mogelijk t/m zaterdag 10 december 2022. Inleveren na deze datum is niet meer mogelijk, zorg er dus voor dat je op tijd jouw volle spaarkaart inlevert.

Wat als mijn gewenste item niet voorradig is?

We doen er alles aan om gedurende de gehele spaaractie alle items op voorraad te hebben. Het kan echter voorkomen dat er iets uitverkocht raakt. Vraag na in de winkel of de betreffende item nog binnenkomt. Als dit niet zo is geldt helaas op=op.

Wat is er zo speciaal aan de Tefal antiaanbaklaag?

Alle Tefal (bak)pannen zijn voorzien van de bekende Tefal coating. Deze coating is van een zeer hoge kwaliteit waardoor u tijdens het bakken geen boter of olie nodig heeft. Heel gezond dus! De Tefal coating gaat lang mee, is zeer sterk, krasbestendig en heel gemakkelijk schoon te maken.

Verkleurt de Thermo-Signal bij elke pan even snel?

Nee. Hoe snel deThermo-Signal effen rood wordt , verschilt per type pan. Bij een vispan gebeurt dit sneller dan bij een wokpan, omdat een wokpan heter moet zijn.

Kan ik gezond bakken met een Tefal koekenpan?

Ja. Door de hoge kwaliteit van de Tefal coating is het niet nodig boter of olie te gebruiken. Dat maakt het bereiden dus een stuk gezonder.

Kan mijn Tefal pan in de vaatwasmachine?

Doormiddel van het ‘vaatwasmachine-symbool’ op de verpakking, kunt u zien of de pan In de vaatwasmachine gereinigd kan worden. Vaatwasmiddelen bevatten echter vaak. Agressieve elementen die het aluminium aantasten. De pan blijft het langst mooi als u deze met de hand afwast.

Worden de Tefal pannen milieuvriendelijk geproduceerd?

Ja. Alle Tefal pannen worden milieuvriendelijk geproduceerd waarbij geen PFOA, lood of cadmium worden gebruikt. Het groene milieulogo op alle Tefal producten garandeert dan ook dat deze volkomen veilig zijn, zowel voor de gebruiker als voor het milieu.

Hoe werkt de garantie na de actie?

Na afloop van de spaaractie kun je een melding aanmaken via het contactformulier op onze website.

 

Scan & Win: Tijdens welke periode kan ik meedoen aan de Scan & Win actie?

Elke spaarzegel is voorzien van een unieke QR-code. Deze is nodig voor deelname aan het prijzenrad van de Scan & Win actie. De looptijd van de Scan & Win actie is van 11-09-22 t/m 10-12-22.

Scan & Win: Hoe weet ik wat ik heb gewonnen?
  • Als het emailadres middels de code invoer is geverifieerd, activeert het prijzenrad. Deze valt stil op één bepaald vakje waarin de prijs wordt getoond.
  • Er volgt feedback over betreffende prijs en er wordt een mail gestuurd aan de consument bij het winnen van een prijs.
  • In de e-mail wordt de consument op de hoogte gebracht over hoe men de prijs kan claimen.
  • Deelname is onbeperkt met het scannen van de unieke QR-codes. Elke QR-code op een zegel is een unieke deelname aan de winactie


Op de website www.dekamarktscanenwin.nl is verder een hele duidelijke FAQ te vinden voor overige vragen betreffende deze actie.