Aandacht voor vers

Online boodschappen bestellen kan nieuw voor je zijn. Als je zelf boodschappen doet, beoordeel je ook zelf de producten. Bij een online bestelling geef je dit uit handen. Gelukkig zijn wij bij DekaMarkt net zo kieskeurig als jij en kun je ervan uitgaan dat onze medewerkers de beste kwaliteit producten er voor jou uitpikken. Dat is onze vertrouwde service en gemak, met aandacht voor jou én je boodschappen!

Bezorgservice15
WS_720x400_versgarantie
Afspelen

Bezorging met zorg

Wij verzamelen jouw boodschappen met de grootste zorg. Bij elk product wordt gekeken naar de houdbaarheid en kwaliteit. Nadat alle boodschappen verzameld zijn, worden deze zorgvuldig vervoerd. Hierbij worden alle verse producten, die gekoeld moeten worden, vervoerd in speciale koelboxen. Diepvries artikelen worden nog eens extra gekoeld door middel van droogijs. Zo krijg jij gegarandeerd goede, verse producten thuisbezorgd. Benieuwd hoe wij jouw boodschappen verzamelen? Bekijk de video hiernaast...

Niet tevreden?

Wij doen er alles aan om de versheid van onze producten te garanderen. Helaas kan het weleens voorkomen dat je niet tevreden bent over de kwaliteit of houdbaarheid van een product. In dat geval kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen je graag bij het vinden van een oplossing. De klantenservice is bereikbaar op 088-313 5555, van maandag t/m vrijdag van 07:00-20:00 en zaterdag van 07:00-17:00.

Bezorgservice20
Spruitjes

Tips voor langer vers

  • Losse bananen worden sneller bruin dan bananen aan een tros. Lekker aan elkaar laten zitten dus.
  • Door wat keukenpapier bij je sla te stoppen, wordt deze minder snel slap. Het papier neemt namelijk condens op.
  • Houd tomaten buiten de koelkast. Daar kunnen ze niet verder rijpen en gaat de smaak en sappige  textuur niet verloren.
  • Leg avocado's pas in de koelkast als deze rijp is. Dit stopt het rijpingsproces. Eenmaal opgesneden? Een beetje citroensap zorgt ervoor dat ze minder snel bruin worden.
Het beste vers
Bekijk onze groenten en fruit