Wij zetten ons in voor een beter milieu

Wij vinden maatschappelijk verantwoord ondernemen erg belangrijk en starten met verschillende initiatieven om bij te dragen aan duurzaamheid en een schoner milieu.  Op deze pagina houden wij je op de hoogte over onze initiatieven en lees je hoe wij jouw bestelling steeds schoner vervoeren. 

100% Elektrisch

Hiernaast zie je onze StreetScooter. Deze is speciaal ontworpen voor het thuisbezorgen van boodschappen. Vanaf 2019 starten wij met een pilot en bezorgen wij met de 100% elektrische StreetScooter in omgeving Hoorn en Zwaag.

Mogelijk later ook bij jou in de buurt!

Bezorgservice duurzaam

Bezorgtasjes

Wij vragen 5 cent per bestelling voor het leveren van jouw verse producten in plastic tasjes, confom wettelijke verplichting. Natuurlijk kun je deze tasjes weer inleveren bij onze bezorgservice. Je ontvangt hiervoor geen geld retour. Wij zorgen er wel voor dat de tasjes 100% gerecycled worden.

Bezorgkosten

Wij proberen de meest efficiente bezorgroutes in te plannen om zo minder brandstof te verbruiken en onze CO2 uitstoot te verminderen. Dit kunnen wij bereiken door een gelijkmatige verdeling van de bezorgblokken per week. Om dat te stimuleren zullen we onze bezorgblokken in de daluren iets goedkoper maken en in de piekuren iets duurder.