Welkom bij jouw nieuwe DekaMarkt

Eindelijk is het is dan zover. De opening van jouw nieuwe DekaMarkt. Waar je het vakmanschap voelt en waar aandacht voor verse, kwalitatieve en verantwoorde producten vanaf straalt. Een supermarkt met kwaliteitsvlees uit eigen slagerij, supervers brood uit eigen bakkerij en een uitgebreide versafdeling. Maar ook met de vertrouwde producten van DEEN, want heel wat van jouw bekende en gewaardeerde producten kom je ook gewoon tegen in je nieuwe DekaMarkt. Er is dus veel aandacht voor het lekkerste vers, vakmanschap en uitstekende service. Maar natuurlijk ook een goede prijs, want dat vinden we minstens even belangrijk. Kijk, proef en ervaar het zelf in jouw nieuwe DekaMarkt!

Deen_bloemen

Bekende gezichten van D'EEN

Sommige dingen moet je niet willen veranderen. Gewoon omdat ze al goed genoeg zijn. En dat gaat zeker op voor de vertrouwde gezichten van DEEN. Al onze medewerkers blijven in dienst en blijven jou van dienst. Ze kennen jou en jij kent hen. Wel zo prettig.

 

De warme keuken van D'EEN

Onze favoriete, ultraverse maaltijden uit eigen keuken zijn echte blijvers. Door onze eigen vakmensen bereid, lekker makkelijk en volop variatie. Van Hollands tot Italiaans, van Indisch tot Vegan.

...en de geschiedenis en brood van de ander

In 1941 opende Dirk Kat zijn eerste kruidenierszaak. Daarna, in 1949, opende hij in Velsen-Noord zijn eerste zelfbedieningswinkel wat later ‘de supermarkt’ werd. Het familiebedrijf DekaMarkt heeft inmiddels 80 winkels en een bezorgservice, zodat je ook online je boodschappen kunt doen. Met de overname van DEEN groeien we zelfs door naar 100 winkels.

 

Elke nacht bakken de bakkers in onze eigen bakkerij heerlijk brood met de beste ingrediënten. De geur van versgebakken brood is bijna niet te...

DekaMarkt_geschiedenis
Helden van D'een
Het vertrouwde van DEEN
Helden van de ander
Het voordeel van DekaMarkt

Lekker vers komt niet van ver

Bij DekaMarkt werken we nauw samen met onze boeren, telers en producenten. We weten van al onze versproducten precies waar ze vandaan komen. En dat is meestal uit de buurt. Zo garanderen wij dat onze aardappelen, groente en fruit elke dag zo vers mogelijk is voor jou. Wil je liever biologisch eten? DekaMarkt heeft ook een biologisch assortiment dat met de dag groeit. Kom dus voor jouw verse producten naar jouw nieuwe DekaMarkt!

 

Meer weten? Bekijk meer over de herkomst van onze producten

DEKAMARKT_BLOEMKOLEN_THUMBNAIL_03
Afspelen
Kruidentelerteler_02_2021_ 7
Afspelen
Herkomst van kersen
Afspelen
Broccoli_LP
Afspelen

Recepten van Hollandse bodem

Bij DekaMarkt is veel aandacht voor het lekkerste vers, maar natuurlijk ook voor een goede prijs. Proef daarom ook eens deze recepten van Hollandse bodem. Niet alleen heerlijk maar ook nog eens plaatjes om te zien.

DekaMarkt_vlees

Een ruim assortiment kwaliteitsvlees

Bij DekaMarkt heb je keuze uit een groot assortiment kwaliteitsvlees. Omdat we zelf inkopen, weten we precies waar ons vlees vandaan komt. Dat vinden we belangrijk. Bij ons kun je terecht voor een ruim aanbod in producten met het Beter Leven keurmerk. Dat breiden we ook steeds verder uit. Vers uit onze eigen slagerij: dat is ons motto. Daardoor kunnen wij de hoge kwaliteit van het vlees garanderen.

 

Bekijk hier ons assortiment

De warme bakker

DekaMarkt heeft twee bakkerijen waar wij dagelijks ons verse brood bakken voor al onze winkels. Wij hebben alles in eigen beheer; van het inkopen van de granen tot het bakken van onze broden door onze eigen bakkers. Hierdoor kunnen wij het brood zo voordelig en vers mogelijk aanbieden aan al onze klanten, elke dag weer.

DKDN Visuals 2
DKDN Visuals 3

Een boodschap om trots op te zijn.

Wat een eer: DekaMarkt is dit jaar uitgeroepen tot de klantvriendelijkste supermarkt van Nederland. Klanten prijzen ons vriendelijke personeel dat altijd een stapje extra zet en elke dag weer met een glimlach klaarstaat om te helpen. We zijn beoordeeld met een prachtig cijfer van 7,91.

Welkom bij DekaMarkt

Maak jij voor het eerst kennis met onze winkels? Bekijk dan ons magazine en laat je verrassen!

 

DekaMarkt: het vertrouwde van D'EEN en al het voordeel van de ander

Magazine
Magazine Maak kennis met ons en onze winkels