Onbezorgd op vakantie? DekaMarkt bezorgt het!

We zien het elke zomer weer. Een klant die met een toiletrol onder de arm door de gangpaden loopt of in het beste Frans brood bestelt bij onze bakkerij. Wij bij DekaMarkt snappen dat. Het is het ultieme vakantiegevoel. Of je nu bij huis blijft of op het vliegtuig stapt naar een exotisch oord, vakantie betekent onbezorgd genieten. DekaMarkt helpt je daar een handje bij.

Laat vakantieboodschappen deze zomer gewoon thuisbezorgen. Dan heb jij alle tijd om de koffers te pakken of iets langer van de zon te genieten. Fijne vakantie!                                                                                                             

Vakantie in zicht

Het kiezen van de ultieme vakantiebestemming en de leukste uitjes. De laatste aankopen en het inpakken van je koffer. Je hebt het er maar druk mee. En dan vergeet je weleens wat. Daarom hebben wij een lijstje met alle producten die je wel eens vergeet mee te nemen op vakantie
Je kunt je vakantieboodschappen natuurlijk ook laten bezorgen. Dan heb jij wat meer tijd en net wat minder vakantiestress.

Voorpret
Voorkom heimwee
je favo Hollandse producten in de koffer
Pret in eigen tuin

Staycation

De vakantie thuis doorbrengen. Het wordt steeds populairder. Geen vakantiestress, wel het vakantiegevoel. Rust lekker uit of ontdek jouw thuisstad. Speciaal voor dit soort vrije dagen heeft DekaMarkt een lijstje samengesteld met producten die je helpen er een geslaagde dag van te maken. Geen zin of tijd om naar de buurtsuper te gaan?  Laat je boodschappen dan lekker thuisbezorgen.


Ready-to-stay?

Nog eventjes nagenieten?

DekaMarkt bezorgt het! Hou dat vakantiegevoel net iets langer vast en laat je boodschappen gewoon lekker thuisbezorgen. Reserveer alvast een bezorgmoment en laat je boodschappen thuisbezorgen. Ook handig, onze lijst met wekelijkse boodschappen. Zo stel je nog sneller je boodschappenlijstje samen.

Thuiskomen
BBQ'en kan echt overal
in je tuin of op de camping

Maak indruk op de camping met deze recepten