Het regent nieuwkomers

Het regent nieuwkomers bij DekaMarkt

Verrassing! Op jouw verzoek is ons assortiment weer uitgebreid met nieuwe producten. Je herkent ze aan het kaartje bij het schap. Van dinsdag 5 t/m maandag 11 december maak je heel voordelig kennis. Kom dus snel naar de winkel en ontdek onze nieuwkomers.

SOU SOU: just for you

Ultiem verwenijs met een triple texture sensatie. Beleef zelf de intense smaakervaring keer drie. Met altijd een dikke laag chocolade, het romigste ijs en een rijke swirl van saus. De triple texture verwenijsjes van SOU SOU zijn een wereld om te ontdekken. SOU SOU is verkrijgbaar in vier onweerstaanbare smaken: Coco Luna, Spectaculoos, Nutty Caramel en Hazelnut Hero. SOU SOU, just for you!

sou_sou3
primoro2

Primoro. Italiaanse passie op je bord

Amore, amore, amore. Dat is wat Italianen al eeuwenlang in hun maaltijden leggen. En die amore proef je nu ook op jouw bord. Liefde gaat door de maag met de authentieke pasta's van Primoro. Laat je verleiden door de ambachtelijke Celentani, Farfalle, Penne Rigate en onze all time favourite; de traditionele Spaghetti. Mama Mia, wat lekker!

Café Nova

Geniet thuis van een luxe kopje kwaliteitskoffie en waan je even in een authentieke koffiebar, waar dan ook ter wereld. Café Nova - smakelijke koffie voor een schappelijke prijs. Nu in het koffieschap in de supermarkt

 

Café Nova koffiebonen: een selectie van heerlijke slow roasted koffie van hoge kwaliteit in een aantal varianten. Van Classico (zoet en complex) tot Ultimo (intens en krachtig). Stuk voor stuk met zorg samengesteld door onze meesterproever. Of ga voor onze Café Nova cups: iedere...

cafe_nova