DekaMarkt Smaakpanel

Bij DekaMarkt willen we voor iedereen het beste. Dat is onze missie. Daarom willen wij graag de mening weten van onze klanten over onze producten. Hun oordeel helpt ons verder in de ontwikkeling van de producten en selectie van leveranciers. Daarom organiseren wij een paar keer per jaar smaaktesten. Hier kunnen onze klanten een aantal van onze versproducten proeven en beoordelen.

Jose Polonio DekaMarkt smaakpanel
Afspelen

Proeven & beoordelen

Ons smaakpanel proefde en beoordeelde onder andere biefstuk, Drents meergranen en handsinaasappels in onze DekaMarkt World of Food in Beverwijk en Apeldoorn. Vier dagen testen leverden ruim 600 ingevulde vragenlijsten op. Alle producten kregen goede rapportcijfers. Ze scoorden bijna allemaal boven de 8! Naast alle leuke reacties hebben wij ook tips gekregen om onze versproducten nóg beter en lekkerder te maken. Hier gaan wij uiteraard mee aan de slag.

Makreelfilet gefileerd en makreelflakes

DekaMarkt maakt het makkelijk voor u. Onze gefileerde makreel en onze makreelvlokken hoeft u niet zelf van de graat te ontdoen. Onze makreel is heerlijk met brood, gezond door een salade of door bijvoorbeeld een mosterdsoep.

Smaakpanel makreel
Smaakpanel advocaatvlaai

Advocaatvlaai

Een heerlijke vlaai gevuld met advocaat bavaroise en een laagje verse advocaat, afgewerkt met slagroom en chocolade decoratie. Heerlijk om hier dit voorjaar een stukje van te proeven!

Vijf boerenbroden

DekaMarkt introduceert vijf nieuwe soorten boerenbrood. Ze worden de hele dag door vers gebakken in de winkel en hebben een heerlijke krokante korst. Probeer bijvoorbeeld eens het Dubbel Donker boerenbrood. Vast en zeker het lekkerste brood dat je ooit hebt geproefd! De nieuwe boerenbroden vervangen de Carree broden, en de huidige varianten boerenbrood. Gewoon omdat het nóg lekkerder kon. Kom snel naar de winkel en ontdek het zelf.

Boerenbrood
Sinaasappelsap

Verse jus d’orange

Bijna niets is zo lekker als verse sinaasappelsap bij het ontbijt. Daarom kun je het in onze winkel zelf persen.  Van de meest zoete en sappige rassen ter wereld. Verser kun je het niet kopen! Geniet heerlijk van de rijke, frisse smaak. Barstensvol vitaminen. Tip: maak Moederdag heel speciaal. Mix de verse jus met een vleugje citroensap en flinterdunne reepjes van een blaadje munt. Serveer het met onze afgebakken luxe broodjes. Voor een onvergetelijk ontbijt op bed!

Kwartponders royaal

Wat onze eigen hamburgers zo heerlijk maakt? De kwaliteit van het vlees natuurlijk. Dat komt van runderen die onze slager zelf bij de boer heeft geselecteerd. Maar het is ook het speciale kruidenmengsel waarmee wij deze burgers kruiden. Doordat er minder zout in zit, komt de smaak van het rundvlees beter tot zijn recht. Baktip: druk tijdens het bakken niet op de burger, dan blijft-ie het lekkerst.

Kwartponders royaal
Mealmasters maaltijden

Versmaaltijden

Een kant en klare maaltijd. Altijd handig op z’n tijd. Maar wat deze ultra verse gerechten zo bijzonder maakt, is dat ze ook nog eens ontzettend lekker zijn. En omdat alle ingrediënten afzonderlijk zijn bereid, krijgt elke smaak de ruimte. Pas als alles klaar is, worden ze samengevoegd. Zo krijgt elke smaak de ruimte, en is er bijvoorbeeld minder zout nodig. Dat maakt deze natuurlijk verse maaltijden zo lekker én verantwoord. Ze komen altijd van pas en zijn 10 dagen houdbaar!

Drents volkorenbrood

Ons populairste brood heeft er een zusje bij: Drents volkoren. Een nieuwe creatie uit onze eigen bakkerij. Vol van smaak, barstensvol vezels en rijk aan pompoenpitten. Drents volkoren is donker van kleur en rond van vorm. Om zo je tanden in te zetten! En de korst blijft heerlijk knapperig, want we snijden het pas in de winkel. Tip: Maak eens een tosti met Drents volkorenbrood, avocado en geitenkaas. Beetje peper en zout erbij en verder niks. Zó lekker!

Drents volkorenbrood
Biefstuk DekaMarkt Smaakpanel

Biefstuk

Je hebt gewone biefstuk en je hebt biefstuk die heerlijk mals is. Die laatste biefstuk vind je bij ons. Want bij DekaMarkt werken we samen met geselecteerde boeren. Eén van deze boeren is Bas Geerets uit Stroy. Hij zet zijn koeien namelijk elke dag een zorgvuldig samengesteld ‘elfgangendiner’ voor. Dit krachtvoer vol natuurlijke grondstoffen zoals gerst, mais en lijnzaadschilfers geeft het vlees die mooie kleur en die uitzonderlijke smaak.