Uit eigen slagerij
De eigen slagerij levert alle verse vleesproducten aan de winkels van DekaMarkt. In de slagerij verwerken de slagers het rundvlees op ambachtelijke wijze. Het rundvlees is voor een groot gedeelte afkomstig van ons eigen veebedrijf. Zo garandeert DekaMarkt de hoge kwaliteit van het vlees. Bijvoorbeeld ook de entrecote wordt snijklaar gemaakt voor in de winkels. De kleur is heel belangrijk en is klein beetje gemarmerd als het ware. Met een heel mooi klein randje vet op de bovenkant van de entrecote. In het rundvlees zitten nog kleine stukjes vet. Zo heb je een heerlijk stukje vlees!
Het is een ambacht
Een dunne lende is geschikt voor de BBQ, omdat het een heerlijk stukje zacht vlees is. Hij is heel dun bedekt en dat kan je ideaal gebruiken voor op de barbecue. "Dit is gewoon geweldig om te doen. Dit is gewoon super, zelf weten waar je mee bezig bent. Wij selecteren ons eigen rundvlees en beheren het hele proces zelf. We benen uit en maken alles klaar voor de productie. Dus we hebben alle sectoren in eigen hand." Dat zegt slager Lukas.
Maak één van deze drie recepten met vlees of bekijk onze andere recepten met vlees.