Onze missie

Bij DekaMarkt willen we voor iedereen het beste. We willen het beste voor jou. Het beste voor je gezin. Het beste voor onze boeren en telers. Het beste voor de wereld om je heen. 

 

Daarom geven we alles de aandacht die het verdient. We selecteren zelf het lekkerste vers. Bakken zelf het knapperigste brood. En verwerken zelf het mooiste vlees. Dat is ons ambacht. 

 

En omdat wij zoveel zelf doen, betaal jij nooit teveel. 

We bieden je de beste smaak. Voor de beste prijs.

Beste smaak. Beste prijs

Herkomst

Het beste vers van onze boeren en telers

We weten van al onze versproducten waar ze vandaan komen. En dat is meestal uit de buurt. We werken nauw samen met onze boeren, telers en producenten. Ons vlees verwerken we op ambachtelijke wijze in eigen slagerij. Ons brood bakken we zelf in onze eigen bakkerij. En is een product niet goed genoeg? Dan krijg je het aankoopbedrag terug.

Herkomst
Inspiratie

Inspiratie

De beste tips om lekker en gezond te koken

We willen je verrassen en inspireren. Daarom hebben we een uitgebreid en zorgvuldig geselecteerd assortiment dat voor een groot deel uit verantwoorde producten bestaat. Je krijgt elke week nieuwe menutips. Zo zet je steeds weer iets lekkers op tafel. Maar we laten ons ook graag door jou verrassen. Dus mis je een product, laat het ons weten!

Betrokken

De beste service in onze winkels

Boodschappen doen bij DekaMarkt moet zo fijn mogelijk zijn. Dus voel je thuis en vraag gerust. Of je nu een wijntip nodig hebt, of een beetje hulp met tillen. Natuurlijk doen we er alles aan je snel te helpen bij de kassa. Want we willen dat je altijd met een glimlach naar huis gaat.

Betrokken
Verantwoord

Verantwoord

Het beste voor jou en de wereld

Voor ons vers werken we graag met verantwoord ondernemende leveranciers uit de regio. Dat scheelt kilometers, en dat is beter voor de omgeving. Bovendien weet je daardoor zeker dat onze versproducten echt vers zijn. En zijn ze al iets minder vers, dan mag je ze ook voor minder meenemen. Zo gaan we samen voedselverspilling tegen.

Prijs

De beste smaak voor een supermarktprijs

Naast een scherp geprijsd basisassortiment, vind je bij DekaMarkt elke week ruim 80 extra voordelige aanbiedingen. Onze versproducten hebben de kwaliteit van een speciaalzaak, maar dan voor de beste prijs. Ook kun je sparen voor aantrekkelijke producten of uitjes. Je betaalt dus nooit teveel voor lekker en verantwoord eten.

Beste Prijs