Heerlijke BBQ recepten

In het Mini BBQ magazine staan allerlei heerlijke recepten die jij kan maken op de BBQ. DekaMarkt heeft alle ingrediënten in huis om deze recepten te maken. Bekijk hieronder de verschillende recepten en hoe je ze gemakkelijk kunt maken met de juiste ingrediënten. Want alles voor de BBQ vind je bij DekaMarkt!

BBQ worst spies met salie

Maak het buitengewoon! De BBQ worst is al jaren erg geliefd voor op de BBQ. Met dit recept maak je de worst extra lekker en extra speciaal. Door verse salie, ontbijstspek en de BBQ worst gezamenlijk op een spies te doen heb je een heerlijke BBQ combinatie. Een echte biertip bij dit recept is een koude Desperados.

 

> Klik hier voor het complete recept <

BBQ worst spies met sali
Ingrediënten voor de BBQ spies
Bekijk de benodigdheden voor het recept
Kruidige gehaktspiesen

Kruidige gehaktspies met tomatensalsa

Een echte BBQ topper! Maak van rundergehaktspiesen een heerlijke gerecht door verschillende ingrediënten toe te voegen. Zo wordt deze spies kruidiger en vrolijker van smaak. DekaMarkt heeft alle ingrediënten in huis om dit BBQ recept thuis te kunnen maken.

 

> Klik hier voor het complete recept <

Ingrediënten voor de gehaktspies
Bekijk de benodigdheden voor het recept

BBQ hamburger speciaal

Misschien wel het aller populairste BBQ vlees: de hamburger. De hamburger kan op allerlei manieren worden klaargemaakt, zo kan je een hamburger los eten maar kan je er ook een lekker broodje van maken met verschillende toppings. Het BBQ hamburger speciaal recept vinden wij bij DekaMarkt extra lekker! Samen met cocktailtomaten, bacon, tomatenketchup en romeinsla wordt de hamburger bij dit recept extra lekker.

 

> Klik hier voor het complete recept <  

BBQ hamburger speciaal
Ingrediënten voor de BBQ burger
Bekijk de benodigdheden voor het recept
Grill burger

Grillburger

De grillburger is een typisch BBQ gerecht. De grillburger is gemakkelijk op de BBQ klaar te maken en is extra lekker om te eten met een ciabatta broodje. Met extra garnering als uien, ketchup, tomaat, groente chips en cheddar maak je het recept compleet. Ben jij benieuwd hoe je dit recept gemakkelijk klaarmaakt?

 

> Klik dan hier voor het complete recept <

Ingrediënten voor de grillburger
Bekijk de benodigdheden voor het recept

Vegetarische smashburger

Vegetarische gerechten van de BBQ kunnen ook erg lekker zijn, zoals de vegetarische smashburger! Deze burger kan op de BBQ worden bereid met een verse vegaburger. Om de burger compleet te maken wordt er nog pastinaak, barbecuesaus, rode ui, tomaat, mozzarrella, augurk, cocktailsaus en sla opgedaan. Een echte vega topper dus! 

 

> Klik hier voor het complete recept <

Vegetarische smashburger
Ingrediënten voor de smashburger
Bekijk de benodigdheden voor het recept
Spiesen

Spies it up!

Spiesjes horen zeker weten bij het barbecueën. Maak thuis heerlijke spiesen die op de BBQ klaargemaakt kunnen worden! Zoals kipdijfilet spies, groente spies of een vegetarische balletjes spies. Bekijk hieronder alle nodige ingrediënten om deze heerlijke spiesen thuis klaar te maken voor de BBQ. 

Ingrediënten voor de kipdijfilet spies
Ingrediënten voor de groente spies

Download de BBQ checklist

Wij hebben alles in huis voor de perfecte barbecue. Varieer, marineer, probeer en geniet nog meer! Zeker weten dat je alles in huis hebt?

 

Download de checklist

BBQ lijst
Mini BBQ magazine
Mini BBQ magazine Met 9 heerlijke BBQ recepten
WS_720x400_bbq