2 VOOR 3,99
Aviko Aardappelkroketjes Mini 600 g
Deze aanbieding is geldig van donderdag 28 maart tot en met maandag 01 april 2024.
Aviko Aardappelkroketjes Mini zijn gemaakt van licht gekruide aardappel puree, voorzien van een krokant jasje. Met deze mini aardappel kroketten wordt iedereen verrast tijdens een maaltijd.



  • Gemaakt van de lekkerste aardappelen

  • Eenvoudig te bereiden in de airfryer, frituur of oven

  • Bereid in 100% zonnebloemolie

Omschrijving
Mini aardappelkroketjes, voorgebakken, diepvries.
Ingrediënten
Ingrediënten: aardappelen (herkomst EU), zonnebloemolie, weipoeder (MELK), dextrose, zout, uienpoeder, emulgator (E471), specerijen.
Allergie informatie
Bevat Melk(eiwit)
Voedingswaarden
Voedingswaarde per 100 GRM
Energie Kilojoules (kJ) 805
Energie Kilocalorieën (kcal) 192
Vetten (g), waarvan 7.5
verzadigde vetzuren (g) 0.9
Koolhydraten (g), waarvan 27
suikers (g) 2
Voedingsvezel (g) 2.6
Eiwitten (g) 2.9
Zout (g) 0.8
Bewaaradvies
-18°C, zie opdruk. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Bereidingswijze
Bereidingswijze: Voor gebruik niet ontdooien. Airfryer: Verwarm de airfryer voor op 180°C. Bak porties van 600g gedurende 9 minuten. Tussentijds eenmaal omschudden. (Gebaseerd op gebruik van een Philips Airfryer XL). Elk apparaat is anders; bovenstaande bereidingswijzen zijn dan ook richtlijnen.Bereidingswijze: Voor gebruik niet ontdooien. Oven: Verwarm de oven voor op 220°C. Verdeel porties van 600g over een bakplaat met bakpapier. Plaats de bakplaat in het midden van de oven en bak gedurende 10-15 min. Tussentijds eenmaal omdraaien. Elk apparaat is anders; bovenstaande bereidingswijzen zijn dan ook richtlijnen.Bereidingswijze: Voor gebruik niet ontdooien. Friteuse: Verhit vloeibaar frituurvet of olie tot max. 175°C. Frituur porties van 600g gedurende 3 min. Regelmatig schudden. Frituur niet te donker en frituur kleinere porties minder lang. Elk apparaat is anders; bovenstaande bereidingswijzen zijn dan ook richtlijnen.
Meer informatie
Afzender en adres
Aviko Consumentenservice Antwoordnummer 4502, 7220 ZX Steenderen
Disclaimer
DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.