De feestdagen vier je lekker bij ons

Tel jij ook af naar de feestdagen? Wij helpen je om er een succes van te maken. Eenvoudig of culinair, gourmetten, een driegangendiner of gerechten delen. Met z’n tweetjes of een heel huis vol gasten. Alles kan en mag. Smakelijk eten!

 

 

Tip voor de feestdagen!

Zoek je nog een leuk cadeau voor de feestdagen? Een cadeaukaart van DekaMarkt komt altijd van pas. Zeker voor degene die wel een steuntje kunnen gebruiken tijdens de dure decembermaand. Je kan zelf de waarde van de cadeaukaart bepalen. Dit kan vanaf 5 euro tot een maximum bedrag van 150 euro.

 

Meer informatie

cadeaukaart_2022

Lekker wakker worden

De geur van versgebakken broodjes, een feestelijk gedekte tafel, volop keuze: zo begin je de feestdagen met een glimlach.

 

 

DM_W49-Web-720x400-

Heerlijke roomboterstol

Deze week kan je onze DekaMarkt roomboterstol met amandelspijs alvast voordelig proeven. Pers stuk 750 gram voor maar 2,99.

 

 

Lekkere start

Deze smakelijke voorgerechten zien er prachtig uit en staan in een halfuur op tafel. Lekker!

Kleurplaat kerst

Geef je tafel kleur

Placemats maken jouw feesttafel echt bijzonder. Voor of tijdens het diner laten inkleuren: wat kies jij? Downloaden, printen en kleuren maar! Jouw placemats ophalen in de winkel kan ook.

Maak je eigen kerstbomenbos

Geef lege wc-rollen een tweede leven en maak er heel eenvoudig deze leuke kerstdecoraties van.

  1. Neem een lege wc-rol en maak deze plat. Versier hem feestelijk met verf, stiften of stickers.
  2. Teken een kerstboom op de wc-rol en knip deze uit. Zorg dat de takken aan elkaar blijven zitten en maak onderaan een stammetje zodat het boompje blijft staan.
  3. Maak de wc-rol weer een beetje bol en knutsel op deze manier nog een paar boompjes.
Kids knutsel kerst

Geslaagde combinaties

Kies je voor vis, vlees of vegetarisch als hoofdgerecht? Nadenken over wat je erbij serveert hebben wij voor je gedaan. Handig.

DM-Kerst_22_Web_720x400-7

Spaar voor het tweede kaartje gratis

Wil jij met je (klein)kinderen in de kerstvakantie voordelig naar het circus? Spaar dan nu bij de DekaMarkt winkels in Noord-Holland voor het tweede kaartje gratis voor het Great Christmas Circus in Beverwijk. Dat wil je niet missen!

Wie wens jij een tas vol boodschappen?

Kerst is een mooi moment om aan een ander te denken. Wie in jouw omgeving verdient het om het jaar 2023 extra goed te beginnen? Die lieve buurvrouw of een goede vriend of vriendin die een steuntje in de rug kan gebruiken. Haal jouw kaart op in de winkel en vul in wie jij deze tas vol boodschappen het meeste gunt en waarom. Op 26 december 2022 worden de gelukkigen uitgekozen die in de eerste week van januari de tas kunnen ophalen. Vanaf 11 december kun je de wenskaarten in de winkel vinden.

DM-Kerst_22_Web_720x400-6

Spetterend slotstuk

Kies je voor vis, vlees of vegetarisch als hoofdgerecht? Nadenken over wat je erbij serveert hebben wij voor je gedaan. Handig.

Magazine
Magazine Smakelijke feestdagen
Kerst special
Kerst special Extra uitgave voor de feestdagen