Knorr Kruidenmix natuurlijk romige tagliatelle 36 g
4. 97
per 100 GR
1. 79
Omschrijving
Romige tagliatelle
Ingrediënten
Ingrediënten: Uipoeder¹ 25%, maïszetmeel, zout, tomaat¹ 11%, rijstebloem, tomatenpoeder¹ 5,6%, extra olijfolie verkregen bij de eerste persing, peper, knofookpoeder¹, peterselie¹, basilicum¹, tijm¹, laurierblad. Kan ei, gluten, melk, mosterd, selderij, soja bevatten. ¹ op duurzame wijze geteeld.
Allergie informatie
Kan sporen bevatten van Gluten Kan sporen bevatten van Ei Kan sporen bevatten van Melk(eiwit) Kan sporen bevatten van Mosterd Kan sporen bevatten van Selderij Kan sporen bevatten van Soja
Voedingswaarden
Voedingswaarde per 100 GRM
Energie Kilojoules (kJ) 510
Energie Kilocalorieën (kcal) 122
Vetten (g), waarvan 4.9
verzadigde vetzuren (g) 0.9
Koolhydraten (g), waarvan 13
suikers (g) 1.2
Voedingsvezel (g) 1.5
Eiwitten (g) 5.9
Zout (g) 0.36
Bereidingswijze
Zelf toevoegen: 250 g cherrytomaten, 300 g verse spinazie (gewassen), 250 g zalmfilet (diepvries), 250 g tagliatelle, 250 ml kookroom.Voorbereiding: Kook de tagliatelle volgens de bereidingswijze op de verpakking. Halveer de cherrytomaten. Indien de zalm bevroren is, houd deze dan eerst enkele minuten onder de koude kraan en dep droog. Snij de zalm in blokjes. Bereidingswijze: Verhit 1 el olie in een wok of hapjespan en bak 1 hierin de spinazie totdat deze geslonken is. Haal de spinazie vervolgens uit de pan en houd deze even apart op een bord. Verhit nogmaals 1 el olie in dezelfde wok of hapjespan en bak hierin de zalmfilet kort. Voeg de spinazie, de inhoud van dit zakje, de kookroom en 200 ml water toe en breng het geheel al roerend aan de kook. Voeg als laatste de cherrytomaten toe en laat het nog 2 min. zachtjes doorkoken. Verdeel de tagliatelle over de borden en schep de saus erover. Serveer direct.Zelf toevoegen: 250 g cherrytomaten, 300 g verse spinazie (gewassen), 250 g zalmfilet (diepvries), 250 g tagliatelle, 250 ml kookroom. Bereidingstijd: 25 min. Voorbereiding: Kook de tagliatelle volgens de bereidingswijze op de verpakking. Halveer de cherrytomaten. Indien de zalm bevroren is, houd deze dan eerst enkele minuten onder de koude kraan en dep droog. Snij de zalm in blokjes. Bereidingswijze: 1) Verhit 1 el olie in een wok of hapjespan en bak hierin de spinazie totdat deze geslonken is. Haal de spinazie vervolgens uit de pan en houd deze even apart op een bord. 2) Verhit nogmaals 1 el olie in dezelfde wok of hapjespan en bak hierin de zalmfilet kort. Voeg de spinazie, de inhoud van dit zakje, de kookroom en 200 ml water toe en breng het geheel al roerend aan de kook. 3) Voeg als laatste de cherrytomaten toe en laat het nog 2 min. zachtjes doorkoken. Verdeel de tagliatelle over de borden en schep de saus erover. Serveer direct. Dagje zonder vlees? Vervang de zalmfilet voor 250 g oesterzwammen.
Meer informatie
Afzender en adres
Unilever Nederland, Knorr Postbus 160, 3000 AD Rotterdam www.knorr.nl
Disclaimer
DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.