Bertolli Pastasaus in zak bolognese 460 g
9. 67
per 1 KG
4. 45
Omschrijving
Pastasaus
Ingrediënten
Ingrediënten: tomatenpuree (43%), tomaten (37%), gegaard gehakt (EU) (10%) (varkensvlees, rundvlees, zeezout), wortel (EU) (2%), suiker, ui (EU, niet-EU) (1%), extra olijfolie verkregen bij de eerste persing (EU) (1%), zout, geconcentreerd citroensap, gistextract, prei, knoflook, natuurlijk aroma, maïszetmeel, uienpoeder, natuurlijk rundvlees aroma, tijm, peterselie, basilicum, SELDERIJzaad, oregano.
Allergie informatie
Bevat Selderij
Voedingswaarden
Voedingswaarde per 100 GRM
Energie Kilojoules (kJ) 332
Energie Kilocalorieën (kcal) 79
Vetten (g), waarvan 3.0
verzadigde vetzuren (g) 0.9
Koolhydraten (g), waarvan 8.6
suikers (g) 6.4
Voedingsvezel (g) 1.9
Eiwitten (g) 3.5
Zout (g) 1.1
Bewaaradvies
Eenmaal geopend maximaal 2 dagen houdbaar in de koelkast.
Gebruiksadvies
Opgelet: de verpakking niet in de magnetron plaatsen!
Bereidingswijze
Zak goed schudden voor openen. Maak het zoals de Italianen het doen: kook de pasta en voeg toe aan je pastasaus (niet andersom) en warm nog even goed samen door.
Serveersuggestie
Recepttips: Kook pasta. Reken 75 tot 100 g pasta per persoon. Pasta Bolognese met ui en champignons: - Fruit een gesnipperde ui en voeg hier 250 g champignons (in partjes gesneden) aan toe. - Voeg de pastasaus toe en verwarm 10 min. op laag vuur. - Voeg de pasta aan de pan met pastasaus toe en roer goed door voor je het serveert. Pasta Bolognese met spinazie en champignons: - Fruit een gesnipperde ui, ontdooi 250g diepvriesblad spinazie en halveer 250g champignons. - Fruit de gesneden ui kort in een pan en voeg de spinazie en champignons toe. - Voeg de pastasaus toe en verwarm 10 min. op laag vuur. - Voeg de pasta aan de pan met pastasaus toe en roer goed door voor je het serveert.
Meer informatie
Afzender en adres
Enrico Food Rijnkade 8, 1382 GS Weesp. www.bertolli.nl
Disclaimer
DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.