1 de Beste Gelderse rookworst 275 g
5. 24
per 1 KG
1. 44
Omschrijving
Gelderse Rookworst van varkensvlees met rundercollageen
Ingrediënten
88% varkensvlees*, natuurlijk aroma, varkensvet*, aardappelzetmeel, rundercollageen, zout, voedingszuur: citroenzuur, stabilisator: E450/ E452, dextrose, rookaroma, specerijen, uipoeder, antioxidant: E301, conserveermiddel: E250. *= Beter Leven keurmerk 1 ster
Allergie informatie
Bevat Rundvlees Bevat Varkensvlees
Voedingswaarden
Voedingswaarde per 100 GRM
Energie Kilojoules (kJ) 1271
Energie Kilocalorieën (kcal) 307
Vetten (g), waarvan 28
verzadigde vetzuren (g) 10
Koolhydraten (g), waarvan 2
suikers (g) 0.5
Eiwitten (g) 14
Zout (g) 2.2
Bewaaradvies
Na openen gekoeld bewaren (max. 7°C) en beperkt houdbaar.
Bereidingswijze
Pan: Verwijder de buitenverpakking. Verwarm de rookworst in de binnenverpakking ca. 20 minuten in heet, maar niet kokend water. U kunt de rookworst ook direct meeverwarmen met bijv. boerenkool of in de erwtensoep. Verwijder dan wel de binnenverpakking. Magnetron (600 Watt): Verwijder de buiten- en ook de binnenverpakking. Verwarm de rookworst vervolgens op een bord ca. 2 minuten.
Meer informatie
Afzender en adres
1 de Beste Antwoordnummer 2538 4140 VB Leedam www.1debeste.nl info@1debeste.nl
Disclaimer
DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.