Whiskas Kattenvoer droog rund 1+ jaar 950 g
4. 20
per 1 KG
3. 99
Omschrijving
VOLLEDIG DIERVOEDER VOOR VOLWASSEN KATTEN.
Ingrediënten
Granen, vlees en dierlijke bijproducten (29%, waarvan 4% rundvlees in de rode brokken), oliën en vetten, plantaardige bijproducten, plantaardige eiwitextracten, mineralen, groenten (4% worteltjes in de oranje brokken, 4% erwtjes in de groene brokken)
Bewaaradvies
Koel en droog bewaren in gesloten verpakking. Houdbaarheidsdatum, lotnummer, fabrieksidentificatienummer: zie achterzijde verpakking.
Bereidingswijze
24h Dagelijks aanbevolen hoeveelheden Kat 3 kg; Alleen droge voeding 45 g; Droge Brokjes 15 g + Maaltijdzakje* 1½. Kat 4 kg; Alleen droge voeding 55 g; Droge Brokjes 15 g + Maaltijdzakje* 2. Kat 5 kg; Alleen droge voeding 65 g; Droge Brokjes 25 g + Maaltijdzakje* 2. Het is aanbevolen om een mix van WHISKAS® droge en natte voeding te geven. *100g 100 g bakje = 378 kcal. Voedingsadvies: Zorg voor een geleidelijke overgang wanneer u naar een nieuwe voeding overschakelt en pas de hoeveelheden aan de behoeften van uw kat aan. Verminder de dagelijkse hoeveelheid voor katten met overgewicht. Meer informatie? Bezoek de website of neem contact op met de consumentenservice. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Om verstikking te voorkomen, gelieve de verpakking altijd buiten het bereik van baby's, kleine kinderen en huisdieren te houden.
Meer informatie
Afzender en adres
Mars Nederland BV Postbus 81 5460 AB Veghel www.whiskas.nl 0800 - 7334473
Disclaimer
DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.