Douwe Egberts Aroma Rood koffiebonen 500 g
13. 98
per 1 KG
6. 99
Douwe Egberts Aroma Rood, de enige echte. Een aromatische, ronde en evenwichtige melange met het herkenbare Aroma Rood aroma. Je vertrouwde Douwe Egberts koffie sinds 1753.

• Smaakintensiteit 05 (schaal 01-09)
• Geschikt voor volautomaat & halfautomaat (koffiebonen)
• Smaaksegment Rond: Evenwichtig & Rond
• Meest geschikt voor het zetten van: Zwarte koffie & Melkkoffie
Omschrijving
KOFFIEBONEN
Ingrediënten
Verplichte vermeldingen
Verpakt onder beschermende atmosfeer
Bewaaradvies
Deze bonen zijn speciaal geselecteerd en gebrand om naast de volautomaat, ook het beste resultaat te krijgen (na malen, op een filterapparaat. Omdat bij het branden van koffie etherische oliën naar buiten kunnen treden, is het belangrijk uw volautomaat of molen regelmatig te reinigen. Wij adviseren om deze koffiebonen te bewaren op een koele plaats. Bewaar de koffiebonen na opening niet langer dan 3 weken, bij voorkeur in de originele verpakking in een goed afsluitende bus.
Meer informatie
Afzender en adres
JACOBS DOUWE EGBERTS B.V. Postbus 1753, 1000 BT Amsterdam 0800-0221121
Disclaimer
DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.