DekaMarkt doneert €10.957,50 aan Pink Ribbon

Velsen-Noord,  15 november 2023 – Vanmorgen is bij DekaMarkt Hoogkarspel de opbrengst bekend gemaakt van de verkoop van het speciale Pink Ribbon
boeket. Category manager Wesley Faber overhandigde een cheque van 
€10.957,50 aan Indira Balgobind van Pink Ribbon.

Van 1 tot en met 30 oktober konden klanten in alle winkels van DekaMarkt voor € 12,99 een speciaal Pink Ribbon boeket kopen. Van elk verkocht boeket doneerde DekaMarkt € 2,50. In totaal werden 4383 boeketten verkocht. Dit leverde een opbrengst op van €10.957,50.

Wesley Faber is bij DekaMarkt verantwoordelijk voor de productgroep bloemen en planten: “Het is mooi om te zien dat klanten massaal het Pink Ribbon boeket hebben gekocht. Dit boeket is door ons zelf samengesteld. Wij zijn blij dat we een financiële bijdrage kunnen leveren aan de strijd tegen borstkanker.”

Smakelijk eten!Sinds de oprichting in 1941 heeft DekaMarkt een passie voor goed, lekker, verantwoord en betaalbaar eten voor ieder huishouden. Met een uitgebreid assortiment versproducten en eigen akkerbouw-, melkvee- en productiebedrijven (slagerij, bakkerij, eigen keuken), mag DekaMarkt zich een specialist in ‘smakelijk eten’ noemen. ‘Smakelijk eten!’ is de belofte aan onze klanten en geeft aan waar DekaMarkt voor staat en wat we iedere dag aanbieden en wensen.