DekaMarkt opent winkel in Leiden

Velsen-Noord,  16 maart 2023 – Vanmorgen is aan de Levendaal in Leiden een nieuwe DekaMarkt geopend. De afgelopen jaren zat hier een Dirk van den Broek. Om de opening te vieren, profiteren klanten deze week van gratis producten en spectaculaire aanbiedingen. Ook sparen ze voor een voucher voor 10,00 korting op boodschappen.

 

In een paar dagen tijd is deze winkel omgetoverd tot een DekaMarkt. Klanten kunnen er terecht voor al hun dagelijkse boodschappen zoals brood uit eigen bakkerij, vlees van eigen slagerij en producten van eigen telers. DekaMarkt houdt de prijzen scherp in de gaten. Elke week profiteren klanten van meer dan 100 aanbiedingen, Dolle Deka dinsdag en de Weekend 4-daagse.  

In mei volgt nog een grote verbouwing. Dan krijgt de winkel een volledig nieuwe inrichting en uitstraling.

 

Gratis producten
Nog tot en met zaterdag trakteert DekaMarkt de eerste 200 klanten elke dag op een ander gratis versproduct zoals een appeltaart of tompoucen. Tot en met zaterdag 28 april krijgen klanten van deze winkel zegels bij hun boodschappen: 10 zegels op een spaarkaart leveren een kortingsvoucher van 10,00 euro op.

In de openingsweek profiteren klanten van diverse stuntaanbiedingen.

 

Smakelijk eten!
Sinds de oprichting in 1941 heeft DekaMarkt een passie voor goed, lekker, verantwoord en betaalbaar eten voor ieder huishouden. Met een uitgebreid assortiment versproducten en eigen akkerbouw-, melkvee- en productiebedrijven (slagerij, bakkerij, eigen keuken), mag DekaMarkt zich een specialist in ‘smakelijk eten’ noemen. ‘Smakelijk eten!’ is de belofte aan onze klanten en geeft aan waar DekaMarkt voor staat en wat we iedere dag aanbieden en wensen.

De supermarkt is 7 dagen per week geopend.  Van maandag tot en met woensdag en op zaterdag van 08.00 uur tot 21.00 uur, op donderdag en vrijdag van 08.00 tot 22.00 uur en op zondag van 09.00 tot 21.00 uur. Parkeren is gratis.