DekaMarkt Vrij Nederlandstraat Arnhem vergroot en vernieuwd

Gisteren is aan de Vrij Nederlandstraat in Arnhem een compleet vernieuwde DekaMarkt open gegaan. In de grotere winkel draait alles om smakelijk eten. Dat zie je terug in de uitstraling én in een assortiment met veel aandacht voor vers en gemak. Om de opening te vieren, profiteren klanten deze week van gratis producten en spectaculaire aanbiedingen. Ook sparen ze voor een voucher voor 10,00 korting op boodschappen.

 

Vers en gemak, logische shoppingsroutes, een scherpe prijs en een groter assortiment vallen gelijk op. Nieuw in het aanbod zijn bijvoorbeeld de ultraverse maaltijden uit eigen keuken, verse salades en pokébowls. De afdeling bloemen en planten vers van de veiling is vergroot en er is nu een slijterij. Het nieuwe serviceplein is voorzien van Scan & Go, zodat klanten zelf hun boodschappen kunnen scannen en betalen.

Het vlees van topkwaliteit komt uit eigen slagerij en de vernieuwde broodafdeling biedt volop keuze in brood uit eigen bakkerij. Medewerkers bakken bovendien de hele dag door verse broodjes, stokbroden en bijvoorbeeld gevulde koeken af.

 

Trots op assortiment
Supermarktmanager Gerard Buitink: “Als je binnen komt vallen de meubels voor een makkelijke en gezonde maaltijd gelijk al op. Ook onze vernieuwde bloemenafdeling vind ik een aanwinst. Klanten die zichzelf of iemand anders willen verrassen met een bloemetje, krijgen het nog lastig. Er is zo veel keuze! Dagelijks vers van de veiling en rechtstreeks geleverd vanuit onze eigen bloemencentrale. We vieren deze hele week feest, dus kom kijken!”

De supermarkt is 7 dagen per week geopend.  Van maandag tot en met zaterdag van 08.00 uur tot 20.00 uur, op zondag van 10.00 tot 19.00 uur. Parkeren is gratis.

 

Gratis producten
Nog tot en met zaterdag trakteert DekaMarkt de eerste 200 klanten elke dag op een ander gratis versproduct zoals een appeltaart of een slagroomschnitt. Tot en met zaterdag 29 april krijgen klanten van deze winkel zegels bij hun boodschappen: 10 zegels op een spaarkaart leveren een kortingsvoucher van 10,00 euro op.

In de openingsweek profiteren klanten van diverse stuntaanbiedingen. Tijdens de weekend 4-daagse inspireert de supermarkt met een bijzonder en voordelig aanbod om er een lekker weekend van te maken.

 

Smakelijk eten!
Sinds de oprichting in 1941 heeft DekaMarkt een passie voor goed, lekker, verantwoord en betaalbaar eten voor ieder huishouden. Met een uitgebreid assortiment versproducten en eigen akkerbouw-, melkvee- en productiebedrijven (slagerij, bakkerij, eigen keuken), mag DekaMarkt zich een specialist in ‘smakelijk eten’ noemen. ‘Smakelijk eten!’ is de belofte aan onze klanten en geeft aan waar DekaMarkt voor staat en wat we iedere dag aanbieden en wensen.