Wethouder Versteeg opent nieuw pand DekaMarkt Lunteren

Velsen-Noord, 13 maart 2024 – Vanmorgen is aan de Dorpsstraat in Lunteren een compleet nieuw pand van DekaMarkt geopend. Wethouder Economie Arnold Versteeg verrichtte de officiële opening. In de nieuwe winkel draait alles om smakelijk eten. Dat zie je terug in de uitstraling en in een assortiment met veel aandacht voor vers en gemak. In de openingsweek krijgen klanten gratis producten, profiteren ze van stuntaanbiedingen en sparen ze voor een voucher voor € 10,00 korting op boodschappen.

 

Tijdens de nieuwbouw van dit pand deden klanten hun boodschappen tijdelijk aan de Postweg. Nu staat er op het ‘oude’ adres aan de Dorpsstraat een compleet nieuwe winkel die helemaal is ingericht volgens het nieuwe concept. Logische shoppingsroutes, vers en gemak, een scherpe prijs en een groter assortiment vallen direct op. De supermarkt is van maandag tot en met woensdag en zaterdag open van 07.30 uur tot 20.00 uur, donderdag en vrijdag van 07.30 tot 21.00 uur. 

 

Uitreiking cheque aan de VoedselbankBij de opening overhandigde Arnold Versteeg namens DekaMarkt een cheque van € 1.000, - aan de Voedselbank Ede. 

 

Gratis boodschappenTot en met zaterdag ontvangen de eerste 200 klanten bij besteding vanaf € 10,00 een gratis product. Klanten krijgen tot en met maandag 22 april bovendien gratis zegels bij iedere € 10,00 aan boodschappen: 15 zegels op een spaarkaart leveren een kortingsvoucher van € 10,00 op. Die is geldig tot en met maandag 29 april.

 

Groter aanbod in versDe vernieuwde broodafdeling biedt lekker veel keuze in brood. Het ruikt ook heerlijk. Die geur komt van de verse broodjes, stokbroden en gevulde koeken. Medewerkers bakken deze en andere producten de hele dag door af. Ook de vers gebrande noten ruiken lekker. Het vlees van topkwaliteit komt uit eigen slagerij. Op de uitgebreide bloemenafdeling slaag je gegarandeerd voor mooie bloemen en planten vers van de veiling.

 

Trots op assortimentDe nieuwe supermarktmanager is enthousiast: “Ik vind deze winkel een aanwinst voor Lunteren. Alles is nieuw. Gelijk aan het begin kun je een keuze maken uit ons aanbod makkelijke en gezonde maaltijden. Die komen uit onze eigen keuken, smaken als zelf gemaakt en zijn supervers. Een andere blikvanger vind ik de uitgebreide bloemenafdeling. Er valt nog veel meer te ontdekken. Kom gewoon lekker kijken, ruiken en proeven.”

 

Aandacht voor duurzaamheidIn de nieuwe winkel is veel aandacht voor duurzaamheid. In de winkel staat een speciale anti-verspillingskoeling. Hierin liggen producten die vanwege de houdbaarheid zijn afgeprijsd, maar nog prima geschikt zijn om te eten. Daarnaast is de winkel aardgasloos en helemaal voorzien van ledverlichting.

 

Altijd veel voordeelWat onderaan de streep afgerekend moet worden, is ontzettend belangrijk. Daarom worden de prijzen scherp in de gaten gehouden en profiteren klanten wekelijks van volop voordeel met meer dan 100 actie-aanbiedingen en de Weekend 4-daagse. Daarnaast is een breed assortiment dagelijkse boodschappen iedere dag superscherp geprijsd: ‘Lekker Laag!’. Ze zijn herkenbaar aan de rode portemonnee.

 

Smakelijk eten!Sinds de oprichting in 1941 heeft DekaMarkt een passie voor goed, lekker, verantwoord en betaalbaar eten voor ieder huishouden. Met een uitgebreid assortiment versproducten en eigen akkerbouw-, melkvee- en productiebedrijven (slagerij, eigen keuken), mag DekaMarkt zich een specialist in ‘smakelijk eten’ noemen. ‘Smakelijk eten!’ is de belofte aan onze klanten en geeft aan waar DekaMarkt voor staat en wat we iedere dag aanbieden en wensen.