Metamorfose voor DekaMarkt Weesp

Velsen-Noord, 5 oktober 2022

 

DekaMarkt Weesp heeft een metamorfose ondergaan. In slechts twee weken tijd is de winkel volledig omgebouwd waarbij vers en gemak, logische shoppingsroutes, een scherpe prijs en een forse uitbreiding van het assortiment centraal staan. Om de heropening te vieren, trakteert DekaMarkt de klanten deze gehele week volop met gratis producten en spectaculaire aanbiedingen.

Twee weken geleden werd de vernieuwde formule voor het eerst gepresenteerd bij de opening van de verbouwde DekaMarkt in Bergen. Vanaf vandaag kunnen de klanten van DekaMarkt Weesp ook genieten van alle mooie aspecten van deze formule.  Nieuw in het aanbod is de uitgebreide selectie kwaliteitswijnen, ultraverse maaltijden uit eigen keuken en de vernieuwde invulling van bloemen en planten die vers van de veiling komen. Het nieuwe serviceplein is voorzien van Scan & Go, zodat klanten zelf hun boodschappen kunnen scannen en betalen.

Trots
Supermarktmanager Moshe Daniel is trots op het eindresultaat: “Hier voel je het vakmanschap en de aandacht voor verse, kwalitatieve en verantwoorde producten. Elke dag rijd ik vanaf mijn woonplaats Amsterdam met veel plezier naar Weesp. Deze historische stad is nu een hypermoderne DekaMarkt rijker. De meubels met  gemakkelijke en gezonde maaltijden vallen meteen op als je binnenkomt. Ook vind ik de ruime keuze aan bloemen, dagelijkse vers van de veiling en rechtstreeks geleverd vanuit onze eigen bloemencentrale, bij binnenkomst in het filiaal een grote aanwinst. We maken er deze week een feest van, dus kom vooral langs!”

DekaMarkt trakteert
Om de heropening van DekaMarkt te vieren, trakteert DekaMarkt de klanten volop. Op de openingsdag ontvangen de eerste 200 klanten een gratis bos bloemen en op donderdag 6 oktober krijgen de eerste 200 klanten een gratis appeltaart mee naar huis. Vrijdag en zaterdag gaan de eerste 200 klanten met gratis gevulde koeken of tompoucen naar huis.  In de openingsweek biedt de supermarkt diverse openingsstunts tegen aantrekkelijke prijzen aan en start de weekend 4-daagse met bijzonder aanbod om er een mooi weekend van te maken.

Met eigen productiebedrijven, waaronder akkerbouwbedrijven en melkproductie, stimuleert DekaMarkt smakelijk, lekker en vers eten. Belangrijk uitgangspunt is dat klanten weten waar de producten vandaan komen. Gecombineerd met veel voordeel en inspiratie voor de vraag ‘wat eten we vandaag’ streeft DekaMarkt naar een smakelijke en betaalbare maaltijd voor ieder soort huishouden.

De supermarkt is 7 dagen per week geopend, op maandag tot en met zaterdag van 08.00 uur tot 20.00 uur. Op zondag zijn we open vanaf 9.00 uur.