Metamorfose voor DekaMarkt Rheden

Velsen-Noord,  21 februari 2023

Vanmorgen is aan de Zwarteweg in Rheden een totaal vernieuwde DekaMarkt geopend. Daarbij draait alles om smakelijk eten. Dat zie je terug in de andere uitstraling én in een fors uitgebreid assortiment met veel aandacht voor vers en gemak. Om de heropening te vieren, profiteren klanten deze week van gratis producten en spectaculaire aanbiedingen. Ook maken ze kans op leuke prijzen tijdens Kras & Win.

 

Vers en gemak, logische shoppingsroutes, een scherpe prijs en een flinke uitbreiding van het assortiment staan centraal. Zo biedt deze winkel nu meer keuze in verse en houdbare artikelen. Dat zie je terug in de ultra verse maaltijden uit eigen keuken, verse maaltijdsalades, pokébowls, vlees van topkwaliteit uit eigen slagerij en een totaal vernieuwde broodafdeling. Ook valt het groot aanbod in bloemen vers van de veiling op. Om het winkelen gemakkelijk te maken, kunnen klanten hun boodschappen zelf scannen en snel afrekenen met Scan & Go.

Trots op groter assortiment

Supermarktmanager Ryanne Bonekamp is blij met haar vernieuwde winkel: “Als je binnen komt vallen de meubels voor een makkelijke en gezonde maaltijd gelijk al op. Ze staan handig bij elkaar. Ook onze broodafdeling herken je niet meer terug. Klanten die zichzelf of iemand anders willen verrassen met een bloemetje, krijgen het nog lastig. Er is zo veel keuze! Dagelijks vers van de veiling en rechtstreeks geleverd vanuit onze eigen bloemencentrale. We vieren deze hele week feest, dus kom kijken!”

De supermarkt is 7 dagen per week geopend.  Van maandag tot en met zaterdag van 08.00 uur tot 20.00 uur, op zondag van 12.00 tot 18.00 uur. Parkeren is gratis
.

Gratis producten en kans op prijzen
Nog tot en met zaterdag trakteert DekaMarkt  de eerste 200 klanten elke dag op een ander gratis versproduct zoals een appeltaart of slagroomschnitt. Op 23 en 24 februari van 12.00 tot 18.00 uur en op 25 februari van 10.00 tot 15.00 uur staat de Kras & Win-actie op het feestprogramma. In de prijzenpot zitten leuke prijzen zoals 1 minuut gratis winkelen of een dinercheque. Op de openingsdag en vrijdag 24 februari staat er buiten een bakfiets met gratis appels en kleurplaten voor de kinderen.

In de openingsweek profiteren klanten van diverse stuntaanbiedingen. Tijdens de weekend 4-daagse inspireert de supermarkt met een bijzonder en voordelig aanbod om er een lekker weekend van te maken.

Smakelijk eten!
Sinds de oprichting in 1941 heeft DekaMarkt een passie voor goed, lekker, verantwoord en betaalbaar eten voor ieder huishouden. Met een uitgebreid assortiment versproducten en eigen akkerbouw-, melkvee- en productiebedrijven (slagerij, bakkerij, eigen keuken), mag DekaMarkt zich een specialist in ‘smakelijk eten’ noemen. ‘Smakelijk eten!’ is de belofte aan onze klanten en geeft aan waar DekaMarkt voor staat en wat we iedere dag aanbieden en wensen.