Metamorfose voor DekaMarkt Pretoriusstraat

Velsen-Noord,  10 mei 2023 – Vanmorgen is aan de Pretoriusstraat in Amsterdam een compleet vernieuwde DekaMarkt open gegaan. In de winkel draait alles om smakelijk eten. Dat zie je terug in de uitstraling én in een assortiment met veel aandacht voor vers en gemak. In de openingsweek profiteren klanten van diverse stuntaanbiedingen en worden de klanten getrakteerd op gratis producten. Ook kan er gespaard worden voor 10,00 euro korting op boodschappen.

 

Twee maanden geleden lag de focus op een snelle ombouw naar een DekaMarkt. Nu is deze winkel helemaal ingericht volgens het nieuwe concept. Vers en gemak, logische shoppingsroutes, een scherpe prijs en een groter assortiment vallen gelijk op. Nieuw in het aanbod zijn bijvoorbeeld de verse maaltijdsalades en de pokébowls. Ook branden medewerkers in de winkel nu zelf verse noten en is de afdeling verse bloemen en planten vergroot. Het vlees van topkwaliteit komt uit eigen slagerij en de vernieuwde broodafdeling biedt volop keuze in brood uit eigen bakkerij. Medewerkers bakken bovendien de hele dag door verse broodjes, stokbroden en bijvoorbeeld gevulde koeken af.


Altijd veel voordeel

Wat onderaan de streep afgerekend moet worden, is ontzettend belangrijk. Daarom worden de prijzen scherp in de gaten gehouden en wordt volop voordeel  geboden met meer dan 100 wekelijkse actie-aanbiedingen, Dolle Deka dinsdag, en de Weekend 4-daagse. Daarnaast zijn er iedere dag meer dan 500 producten in de winkel superscherp geprijsd. Deze producten zijn herkenbaar aan de rode portemonnee ‘Lekker Laag’.

Trots op assortiment
Supermarktmanager Richard Rhijnsburger: “Als je binnen komt vallen de meubels voor een makkelijke en gezonde maaltijd gelijk al op. De maaltijden uit onze eigen keuken smaken als zelf gemaakt en zijn supervers. Onze vernieuwde bloemenafdeling vind ik een aanwinst. Er is zo veel keuze! Dagelijks vers van de veiling en rechtstreeks geleverd vanuit onze eigen bloemencentrale. We vieren deze hele week feest, dus kom kijken!”


De supermarkt is 7 dagen per week geopend. Van maandag tot en met zaterdag van 08.00 uur tot 21.00 uur, op zondag van 09.00 tot 21.00 uur.