Metamorfose voor DekaMarkt Leiden

Velsen-Noord,  17 mei 2023 – Gisterochtend is aan de Levendaal in Leiden een compleet vernieuwde DekaMarkt open gegaan. In de winkel draait alles om smakelijk eten. Dat zie je terug in de uitstraling én in een assortiment met veel aandacht voor vers en gemak. In de openingsweek profiteren klanten van diverse stuntaanbiedingen en worden de klanten getrakteerd op gratis producten.

Twee maanden geleden lag de focus op een snelle ombouw naar een DekaMarkt. Nu is deze winkel helemaal ingericht volgens het nieuwe concept. Vers en gemak, logische shoppingsroutes, een scherpe prijs en een groter assortiment vallen gelijk op. Nieuw in het aanbod zijn bijvoorbeeld de verse maaltijdsalades en de pokébowls. Ook is de afdeling verse bloemen en planten vergroot.

Het vlees van topkwaliteit komt uit eigen slagerij en de vernieuwde broodafdeling biedt volop keuze in brood uit eigen bakkerij. Medewerkers bakken bovendien de hele dag door verse broodjes, stokbroden en bijvoorbeeld gevulde koeken af.

 

Altijd veel voordeel
Wat onderaan de streep afgerekend moet worden, is ontzettend belangrijk. Daarom worden de prijzen scherp in de gaten gehouden en wordt volop voordeel geboden met meer dan 100 wekelijkse actie-aanbiedingen, Dolle Deka dinsdag en de Weekend 4-daagse. Daarnaast zijn er iedere dag meer dan 500 producten in de winkel superscherp geprijsd. Deze producten zijn herkenbaar aan de rode portemonnee ‘Lekker Laag’.

Trots op assortiment
Supermarktmanager Bjorn Blok: “Als je binnen komt vallen de meubels voor een makkelijke en gezonde maaltijd gelijk al op. De maaltijden uit onze eigen keuken smaken als zelf gemaakt en zijn supervers. Wie graag een wijntje drinkt, van borrelen houdt, of kiest voor biologisch, bieden we volop keuze. Ook onze vernieuwde bloemenafdeling vind ik een aanwinst. Dagelijks vers van de veiling en rechtstreeks geleverd vanuit onze eigen bloemencentrale. We vieren deze hele week feest, dus kom gewoon langs!”

De supermarkt is 7 dagen per week geopend. Van maandag tot en met woensdag en zaterdag van 08.00 uur tot 21.00 uur, donderdag en vrijdag van 08.00 tot 22.00 uur en zondag van 09.00 tot 21.00 uur.

 

Smakelijk eten!
Sinds de oprichting in 1941 heeft DekaMarkt een passie voor goed, lekker, verantwoord en betaalbaar eten voor ieder huishouden. Met een uitgebreid assortiment versproducten en eigen akkerbouw-, melkvee- en productiebedrijven (slagerij, bakkerij, eigen keuken), mag DekaMarkt zich een specialist in ‘smakelijk eten’ noemen. ‘Smakelijk eten!’ is de belofte aan onze klanten en geeft aan waar DekaMarkt voor staat en wat we iedere dag aanbieden en wensen.