Metamorfose DekaMarkt Ugchelen

Velsen-Noord, 23 januari 2024 – Vanmorgen is aan de Ugchelseweg in Ugchelen een compleet vernieuwde DekaMarkt geopend. In de winkel draait alles om smakelijk eten. Dat zie je terug in de uitstraling én in een assortiment met veel aandacht voor vers en gemak. In de openingsweek krijgen klanten gratis producten, profiteren ze van stuntaanbiedingen en sparen ze voor een voucher voor € 10,00 korting op boodschappen.

De winkel is helemaal ingericht volgens het nieuwe concept. Logische shoppingsroutes, vers en gemak, een scherpe prijs en een groter assortiment vallen direct op. Klanten kunnen ook terecht bij de slijterij.

Gratis boodschappen
Tot en met zaterdag ontvangen de eerste 200 klanten bij besteding vanaf € 10,00 een gratis product. Klanten krijgen tot en met maandag 4 maart bovendien gratis zegels bij hun boodschappen: 15 zegels op een spaarkaart leveren een kortingsvoucher van €10,00 op. Die is geldig tot en met maandag 11 maart.

Aandacht voor duurzaamheid
De winkel is nu een stuk duurzamer dan voor de verbouwing. In de winkel staat een speciale verspillingskoeling. Hierin liggen producten die vanwege de houdbaarheid zijn afgeprijsd, maar nog prima geschikt zijn om te eten. Daarnaast is de winkel aardgasloos en helemaal voorzien van ledverlichting.

Groter aanbod in vers
De vernieuwde broodafdeling biedt lekker veel keuze in brood uit eigen bakkerij. Het ruikt ook heerlijk. Die geur komt van de verse broodjes, stokbroden en gevulde koeken. Medewerkers bakken deze en andere producten de hele dag door af. Het vlees van topkwaliteit komt uit eigen slagerij. Op de uitgebreide bloemenafdeling slaag je gegarandeerd voor mooie bloemen en planten vers van de veiling.

Trots op assortiment
Supermarktmanager Dennis Koetsier is enthousiast: “De winkel is echt mooi geworden. Gelijk aan het begin kun je een keuze maken uit ons aanbod makkelijke en gezonde maaltijden. Die komen uit onze eigen keuken, smaken als zelf gemaakt en zijn supervers. Een andere blikvanger vind ik de uitgebreide bloemenafdeling. Er valt nog veel meer te ontdekken. Kom gewoon lekker kijken, ruiken en proeven.”

Altijd veel voordeel
Wat onderaan de streep afgerekend moet worden, is ontzettend belangrijk. Daarom worden de prijzen scherp in de gaten gehouden en profiteren klanten wekelijks van volop voordeel met meer dan 100 actie-aanbiedingen en de Weekend 4-daagse. Daarnaast is een breed assortiment dagelijkse boodschappen iedere dag superscherp geprijsd: ‘Lekker Laag!’. Ze zijn herkenbaar aan de rode portemonnee. Tot en met maandag 4 maart krijgen klanten van deze winkel bovendien zegels bij hun boodschappen: 15 zegels op een spaarkaart leveren een kortingsvoucher van € 10,00 euro op.

De supermarkt is elke dag open. Van maandag tot en met donderdag en zaterdag van 08.00 uur tot 20.00 uur, vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur en zondag van 12.00 tot 18.00 uur.

Smakelijk eten!
Sinds de oprichting in 1941 heeft DekaMarkt een passie voor goed, lekker, verantwoord en betaalbaar eten voor ieder huishouden. Met een uitgebreid assortiment versproducten en eigen akkerbouw-, melkvee- en productiebedrijven (slagerij, bakkerij, eigen keuken), mag DekaMarkt zich een specialist in ‘smakelijk eten’ noemen. ‘Smakelijk eten!’ is de belofte aan onze klanten en geeft aan waar DekaMarkt voor staat en wat we iedere dag aanbieden en wensen.