Metamorfose DekaMarkt Imkersplaats Apeldoorn

Velsen-Noord, 5 december 2023 – Vanmorgen is aan de Imkersplaats in Apeldoorn een compleet vernieuwde DekaMarkt geopend. In de winkel draait alles om smakelijk eten. Dat zie je terug in de uitstraling én in een assortiment met veel aandacht voor vers en gemak. In de openingsweek krijgen klanten gratis producten, profiteren ze van stuntaanbiedingen en sparen ze voor een voucher voor € 10,00 korting op boodschappen.De winkel is helemaal ingericht volgens het nieuwe concept. Logische shoppingsroutes, vers en gemak, een scherpe prijs en een groter assortiment vallen direct op. Nieuw is ook de mogelijkheid om zelf je boodschappen te scannen en af te rekenen bij de betaalpaal. Klanten kunnen ook terecht bij de slijterij.

Gratis productenTot en met zaterdag ontvangen de eerste 200 klanten bij besteding vanaf € 10,00 een gratis product. Koffieliefhebbers genieten tot en met donderdag 7 december elke ochtend van een gratis kopje koffie met een koek. Klanten krijgen tot en met 15 januari bovendien gratis zegels bij hun boodschappen: 15 zegels op een spaarkaart leveren een kortingsvoucher van €10,00 op.

Groter aanbod in versOp de vernieuwde broodafdeling ruikt het heerlijk. Die geur komt van de verse broodjes, stokbroden en gevulde koeken. Medewerkers bakken deze en andere producten de hele dag door af. De ruime keuze in brood komt uit eigen bakkerij. Het vlees van topkwaliteit is uit eigen slagerij. De uitgebreide bloemenafdeling met bloemen en planten vers van de veiling is een echte blikvanger.

Trots op assortimentSupermarktmanager Eugenius Venema is enthousiast: “De wijk de Maten is echt een hypermoderne supermarkt rijker. Als je binnenkomt zie je gelijk de meubels voor een makkelijke en gezonde maaltijd. Die maaltijden komen uit onze eigen keuken, smaken als zelf gemaakt en zijn supervers. Een ander pareltje vind ik de uitgebreide bloemenafdeling. Er valt nog veel meer nieuws te ontdekken. Ik nodig iedereen uit om te komen kijken, ruiken en proeven.”

Aandacht voor duurzaamheidDoor de verbouwing is de winkel ook een stuk duurzamer geworden. De winkel is bijvoorbeeld aardgasloos, geheel voorzien van ledverlichting en heeft een anti-verspillingskoeling. Hierin liggen producten die in verband met de houdbaarheid zijn afgeprijsd, maar nog prima geschikt zijn om te eten.

Altijd veel voordeelWat onderaan de streep afgerekend moet worden, is ontzettend belangrijk. Daarom worden de prijzen scherp in de gaten gehouden en profiteren klanten wekelijks van volop voordeel met meer dan 100 actie-aanbiedingen en de Weekend 4-daagse. Daarnaast is een breed assortiment dagelijkse boodschappen iedere dag superscherp geprijsd: ‘Lekker Laag!’. Ze zijn herkenbaar aan de rode portemonnee. Tot en met maandag 15 januari krijgen klanten van deze winkel bovendien zegels bij hun boodschappen: 15 zegels op een spaarkaart leveren een kortingsvoucher van € 10,00 euro op.

De supermarkt is elke dag open. Van maandag tot en met zaterdag van 08.00 uur tot 20.00 uur, zondag van 12.00 tot 18.00 uur.

Smakelijk eten!Sinds de oprichting in 1941 heeft DekaMarkt een passie voor goed, lekker, verantwoord en betaalbaar eten voor ieder huishouden. Met een uitgebreid assortiment versproducten en eigen akkerbouw-, melkvee- en productiebedrijven (slagerij, bakkerij, eigen keuken), mag DekaMarkt zich een specialist in ‘smakelijk eten’ noemen. ‘Smakelijk eten!’ is de belofte aan onze klanten en geeft aan waar DekaMarkt voor staat en wat we iedere dag aanbieden en wensen.