Hoera, DekaMarkt nu ook in Weesp!

19 november 2021,

 

Na een ombouwperiode van slechts enkele dagen opende de laatste voormalig DEEN-supermarkt aan de Amstellandlaan in Weesp vanochtend zijn deuren als een DekaMarkt. Hiermee komt de ombouwperiode van de 19 voormalig DEEN-supermarkten die DekaMarkt overnam tot een eind. Onder toezicht van diverse omwonenden knipte supermarktmanager Moshe Daniel het lintje door en heette iedereen welkom in zijn nieuwe supermarkt. De eerste 200 klanten konden rekenen op een gratis bos bloemen.

 

Supermarktmanager Moshe Daniel vertelt: “Welkom bij mijn nieuwe DekaMarkt! Hier voel je het vakmanschap en zie je de aandacht voor verse, kwalitatieve en verantwoorde producten. Dit is een supermarkt met kwaliteitsvlees uit eigen slagerij, supervers brood uit eigen bakkerij en een uitgebreide versafdeling. Maar wel met de vertrouwde producten van DEEN, want heel wat van de bekende en gewaardeerde producten kom je gewoon nog tegen. Denk maar eens aan de knoflooksaus, kibbeling of ultraverse maaltijden uit de warme keuken. Ook zie je de bekende gezichten van de voormalig DEEN-collega’s gewoon nog terug. Kortom, het vertrouwde van D’EEN en al het voordeel van de ander! Kijk, proef en ervaar het zelf in uw nieuwe DekaMarkt!”

 

DekaMarkt trakteert

De komst van DekaMarkt naar Weesp gaat niet onopgemerkt voorbij. Reversed graffiti fleurde de stoeptegels op als voorbode op de opening, zaterdag 20 november staat een poffertjeskraam bij de winkel en ontvangen de eerste 200 klanten een gratis appeltaart. Op zondag 21 november worden de eerste 200 klanten op gratis croissants getrakteerd. Verder kunnen de bewoners van Weesp rekenen op een lekker appeltje voor de dorst van DekaMarkt-collega’s die met een bakfiets rondrijden.

 

De supermarkt is 7 dagen per week open.