DekaMarkt Vrij Nederlandstraat Arnhem weer open na brand

Velsen-Noord, 8 november 2023 – Sinds gisterochtend is de DekaMarkt aan de Vrij Nederlandstraat in Arnhem weer open. Deze moest vanwege een brand op 21 juli dicht. De winkel is weer net zo mooi als voor de brand. Alles draait er om smakelijk eten. Vanwege de opening zijn er allerlei leuke activiteiten en acties voor jong en oud.

 

Gratis proevenTot en met zaterdag ontvangen de eerste 200 klanten bij besteding vanaf € 10,00 een gratis product. Koffieliefhebbers genieten tot en met donderdag 9 november van een gratis kopje koffie met een koek. Klanten krijgen tot en met 18 december bovendien gratis zegels bij hun boodschappen: 15 zegels op een spaarkaart leveren een kortingsvoucher van €10,00 op.

Leuke kinderactiviteitenOp de openingsdag staat er een suikerspinkraam voor de kinderen. Op zaterdag 11 november is er gratis popcorn en vertoont een ballonnenclown zijn kunsten.

TrotsSupermarktmanager Gerard Buitink is blij en trots: “Dankzij de inspanningen van velen zijn we nu weer open. Ik durf te zeggen dat de winkel zo mogelijk nog mooier is dan voor de brand. Nog steeds volop keuze in brood uit eigen bakkerij en heerlijk vers gebak. Verse broodjes, stokbroden en gevulde koeken die we hier in de winkel zelf afbakken. Vlees van topkwaliteit uit eigen slagerij en een uitgebreid aanbod in bloemen en planten. Verse maaltijden en salades. Al deze mooie afdelingen en producten zijn weer terug. Vanwege de heropening is het de hele week feest. Op de openingsdag maak je bijvoorbeeld met je bon bij het Rad van Fortuin kans op leuke prijzen. Kom dus vooral kijken, proeven en genieten.”

De supermarkt is elke dag open. Van maandag tot en met zaterdag van 08.00 uur tot 20.00 uur en zondag van 10.00 tot 19.00 uur.

 Aandacht voor duurzaamheidIn de winkel is veel aandacht voor duurzaamheid. De winkel is bijvoorbeeld aardgasloos, geheel voorzien van ledverlichting en heeft een anti-verspillingskoeling. Hierin liggen producten die in verband met de houdbaarheid zijn afgeprijsd, maar nog prima geschikt zijn om te eten.

Altijd veel voordeelWat onderaan de streep afgerekend moet worden, is ontzettend belangrijk. Daarom worden de prijzen scherp in de gaten gehouden en profiteren klanten wekelijks van volop voordeel met meer dan 100 actie-aanbiedingen en de Weekend 4-daagse. Daarnaast is een breed assortiment dagelijkse boodschappen iedere dag superscherp geprijsd: ‘Lekker Laag!’. Ze zijn herkenbaar aan de rode portemonnee.

Smakelijk eten!Sinds de oprichting in 1941 heeft DekaMarkt een passie voor goed, lekker, verantwoord en betaalbaar eten voor ieder huishouden. Met een uitgebreid assortiment versproducten en eigen akkerbouw-, melkvee- en productiebedrijven (slagerij, bakkerij, eigen keuken), mag DekaMarkt zich een specialist in ‘smakelijk eten’ noemen. ‘Smakelijk eten!’ is de belofte aan onze klanten en geeft aan waar DekaMarkt voor staat en wat we iedere dag aanbieden en wensen.