DekaMarkt Rembrandtweg Almere helemaal vernieuwd

Velsen-Noord, 31 oktober 2023 – Vanmorgen is aan de Rembrandtweg in Almere een compleet vernieuwde DekaMarkt geopend. In de winkel draait alles om smakelijk eten. Dat zie je terug in de uitstraling én in een assortiment met veel aandacht voor vers en gemak. In de openingsweek profiteren klanten van diverse stuntaanbiedingen, krijgen ze producten gratis en sparen ze voor een voucher voor 10,00 euro korting op boodschappen.

De winkel is helemaal ingericht volgens het nieuwe concept. Vers en gemak, logische shoppingsroutes, een scherpe prijs en een groter assortiment vallen gelijk op. Nieuw is ook de mogelijkheid om zelf je boodschappen te scannen en af te rekenen bij de betaalpaal.

Aandacht voor duurzaamheidDaarnaast is er veel aandacht voor duurzaamheid. De winkel is bijvoorbeeld aardgasloos, geheel voorzien van ledverlichting en heeft een anti-verspillingskoeling. Hierin liggen producten die in verband met de houdbaarheid zijn afgeprijsd, maar nog prima geschikt zijn om te eten.

Groter aanbod in versDe vernieuwde broodafdeling biedt lekker veel keuze in brood uit eigen bakkerij. Het ruikt ook heerlijk. Die geur komt van de verse broodjes, stokbroden en gevulde koeken. Medewerkers bakken deze en andere producten de hele dag door af. Het vlees van topkwaliteit komt uit eigen slagerij. De uitgebreide bloemenafdeling met bloemen en planten vers van de veiling is een echte blikvanger.

Altijd veel voordeelWat onderaan de streep afgerekend moet worden, is ontzettend belangrijk. Daarom worden de prijzen scherp in de gaten gehouden en profiteren klanten wekelijks van volop voordeel met meer dan 100 actie-aanbiedingen, Dolle Deka dinsdag en de Weekend 4-daagse. Daarnaast is een breed assortiment dagelijkse boodschappen iedere dag superscherp geprijsd: ‘Lekker Laag!’. Ze zijn herkenbaar aan de rode portemonnee. Tot en met donderdag 16 november krijgen klanten van deze winkel bovendien zegels bij hun boodschappen: 15 zegels op een spaarkaart leveren een kortingsvoucher van 10,00 euro op.

Trots op assortimentSupermarktmanager Peter de Rijk is blij dat de winkel weer open is: “Ik vind het eindresultaat heel mooi. Als je de winkel binnen komt vallen de meubels voor een makkelijke en gezonde maaltijd meteen op. Deze maaltijden uit onze eigen keuken smaken als zelf gemaakt en zijn supervers. Lekker makkelijk voor als ik geen zin of tijd heb om te koken. Er valt nog veel meer nieuws te ontdekken. Ik nodig iedereen uit om gewoon binnen te lopen.”

De supermarkt is elke dag open. Van maandag tot en met zaterdag van 08.00 uur tot 21.00 uur en zondag van 09.00 tot 19.00 uur.

Smakelijk eten!Sinds de oprichting in 1941 heeft DekaMarkt een passie voor goed, lekker, verantwoord en betaalbaar eten voor ieder huishouden. Met een uitgebreid assortiment versproducten en eigen akkerbouw-, melkvee- en productiebedrijven (slagerij, bakkerij, eigen keuken), mag DekaMarkt zich een specialist in ‘smakelijk eten’ noemen. ‘Smakelijk eten!’ is de belofte aan onze klanten en geeft aan waar DekaMarkt voor staat en wat we iedere dag aanbieden en wensen.