DekaMarkt opent 100ste winkel

22 september 2022

 

Na de succesvolle integratie van 19 Deen filialen bereikt DekaMarkt een nieuwe mijlpaal. DekaMarkt opent haar 100ste supermarkt! Middenin het kerngebied van DekaMarkt, in Egmond.

 

De voorbereidingen om in het laatste kwartaal van dit jaar een DekaMarkt aan de Voorstraat in Egmond te openen zijn inmiddels in volle gang. In dit nieuwe filiaal worden de klanten voorzien van alle mooie elementen van onze formule waarin gemak, goede service, de kwaliteit van onze producten en een scherpe prijs centraal staan.

 

De opening van deze 100ste winkel gaat DekaMarkt groots vieren met haar klanten, leveranciers en medewerkers. In de openingsweek worden diverse gratis producten weg gegeven en zijn er spectaculaire aanbiedingen te krijgen.

 

Met eigen productiebedrijven, waaronder akkerbouwbedrijven en melkproductie, stimuleert DekaMarkt smakelijk, lekker en vers eten. Belangrijk uitgangspunt is dat klanten weten waar de producten vandaan komen. Gecombineerd met veel voordeel en inspiratie voor de vraag ‘wat eten we vandaag’ streeft DekaMarkt naar een smakelijke en betaalbare maaltijd voor ieder soort huishouden.