DekaMarkt Hoogkarspel totaal vernieuwd

Velsen-Noord,  4 oktober 2023 – Vanmorgen is aan het Raadhuisplein in Hoogkarspel een compleet vernieuwde DekaMarkt geopend. In de winkel draait alles om smakelijk eten. Dat zie je terug in de uitstraling én in een assortiment met veel aandacht voor vers en gemak. In de openingsweek profiteren klanten van diverse stuntaanbiedingen, worden ze getrakteerd op gratis producten en sparen ze voor een voucher voor 10,00 korting op boodschappen.

De winkel is helemaal ingericht volgens het nieuwe concept. Vers en gemak, logische shoppingsroutes, een scherpe prijs en een groter assortiment vallen gelijk op. Daarnaast is er veel aandacht voor duurzaamheid. De winkel is bijvoorbeeld aardgasloos, geheel voorzien van ledverlichting en heeft een anti-verspillingskoeling.Groter aanbod in versNieuw in het aanbod zijn bijvoorbeeld de verse noten die medewerkers in de winkel zelf branden.

Het vlees van topkwaliteit komt uit eigen slagerij. In de nieuwe slagerij-afdeling in de winkel snijden speciaal opgeleide medewerkers zelf vers luxe rundvlees zoals côte de boeuf en bavette. De vernieuwde broodafdeling biedt lekker veel keuze in brood uit eigen bakkerij. In de winkel bakken medewerkers de hele dag door verse broodjes, stokbroden en bijvoorbeeld gevulde koeken af. Tot slot is de uitgebreide bloemenafdeling met bloemen en planten vers van de veiling een echte blikvanger.Altijd veel voordeelWat onderaan de streep afgerekend moet worden, is ontzettend belangrijk. Daarom worden de prijzen scherp in de gaten gehouden en profiteren klanten wekelijks van volop voordeel met meer dan 100 actie-aanbiedingen, Dolle Deka dinsdag en de Weekend 4-daagse. Daarnaast is een breed assortiment dagelijkse boodschappen iedere dag superscherp geprijsd: ‘Lekker Laag!’. Ze zijn herkenbaar aan de rode portemonnee. Tot en met zaterdag 4 november krijgen klanten van deze winkel bovendien zegels bij hun boodschappen: 15 zegels op een spaarkaart leveren een kortingsvoucher van 10,00 euro op.Trots op assortimentSupermarktmanager Nicole van ’t Hof is blij met de nieuwe winkel: “De meubels voor een makkelijke en gezonde maaltijd vallen gelijk op als je binnenkomt. De maaltijden uit onze eigen keuken smaken als zelf gemaakt en zijn supervers. Handig voor als ik geen tijd heb om te koken, maar toch gezond wil eten. Kom gewoon kijken!”  

De supermarkt is 7 dagen per week geopend. Van maandag tot en met woensdag van 07.30 uur tot 20.00 uur, donderdag tot en met zaterdag van 07.30 tot 21.00 uur en zondag van 09.00 tot 20.00 uur. Parkeren is gratis.Smakelijk eten!Sinds de oprichting in 1941 heeft DekaMarkt een passie voor goed, lekker, verantwoord en betaalbaar eten voor ieder huishouden. Met een uitgebreid assortiment versproducten en eigen akkerbouw-, melkvee- en productiebedrijven (slagerij, bakkerij, eigen keuken), mag DekaMarkt zich een specialist in ‘smakelijk eten’ noemen. ‘Smakelijk eten!’ is de belofte aan onze klanten en geeft aan waar DekaMarkt voor staat en wat we iedere dag aanbieden en wensen.