100ste DekaMarkt geopend in Egmond aan Zee

Velsen-Noord,  23 november 2022

 

Ruim 80 jaar nadat oprichter Dirk Kat zijn eerste kruidenierswinkel opende, ging vanmorgen aan de Voorstraat in Egmond aan Zee de 100ste winkel van het familiebedrijf DekaMarkt open. Vers en gemak, logische winkelroutes, een scherpe prijs en een uitgekiend assortiment staan in deze winkel centraal. Vanwege deze mijlpaal viert DekaMarkt met haar klanten in alle 100 winkels tot en met 3 december feest met de kortingspolonaise: tientallen producten voor maar 1 euro en heel veel 1+1 gratis. Klanten van de nieuwe winkel profiteren deze week daarnaast ook nog van gratis producten, aantrekkelijke aanbiedingen en leuke activiteiten.

 

De afgelopen weken werd de voormalige Jumbo-supermarkt omgetoverd tot een DekaMarkt. Vanaf vandaag ervaren ook de klanten in Egmond aan Zee wat ‘Smakelijk eten!’ bij DekaMarkt inhoudt. Dat zie je terug in de ultra verse maaltijden uit eigen keuken, vers gebrande noten en tapas en het top kwaliteit vlees uit eigen slagerij. Kaasliefhebbers kunnen kennismaken met Egmonder kaas: speciaal gemaakt voor DekaMarkt en een puur Noord-Hollands product, gemaakt van zuivel van de eigen boerderij in Egmond. Om het winkelen ook gemakkelijk te maken, kunnen klanten hun boodschappen zelf scannen en snel afrekenen met Scan & Go.

 

Trots

Noud Klaver vindt het een eer om supermarktmanager van de 100e DekaMarkt te zijn. “Het is echt een hele fijne winkel geworden. Heel sfeervol en alles in de winkel draait om vers en kwaliteit. De makkelijke verse maaltijden en het ruime aanbod in verse producten vallen meteen op als je binnenkomt. Ook vind ik de ruime keuze aan bloemen, dagelijkse vers van de veiling en rechtstreeks geleverd vanuit onze eigen bloemencentrale een aanwinst. Deze winkel laat precies zien waar DekaMarkt voor staat. Heel veel lekkere producten van top kwaliteit, in combinatie met veel voordeel. We maken er deze week een feest van in Egmond, dus kom vooral kijken!”.

 

Kortingsfestival en gratis producten

De 100ste winkel vieren we met alle klanten met de Kortingspolonaise: heel veel producten voor maar 1 euro of 1+1 gratis. In onze nieuwe winkel doen we daar nog een schepje bovenop. Van woensdag 23 november tot en met zondag 27 november worden de eerste 200 klanten iedere dag getrakteerd op gratis producten. Van een mooie bos bloemen tot gevulde koeken en op zondag zelfs een heerlijke slagroomschnitt. En ook de komende weken staan er nog tal van activiteiten gepland, zoals leuke kinderactiviteiten, een kras & win actie waarbij mooie prijzen te winnen zijn en lekkere proeverijen.

 

Smakelijk eten!

Sinds de oprichting in 1941 heeft DekaMarkt een passie voor goed, lekker, verantwoord en betaalbaar eten voor ieder huishouden. Met een uitgebreid assortiment versproducten en eigen akkerbouw-, melkvee- en productiebedrijven (slagerij, bakkerij, eigen keuken), mag DekaMarkt zich een specialist in ‘smakelijk eten’ noemen. ‘Smakelijk eten!’ is de belofte aan onze klanten en geeft aan waar DekaMarkt voor staat en wat we iedere dag aanbieden en wensen.

 

Dagelijks open
De supermarkt in Egmond aan Zee  is 7 dagen per week geopend, op maandag tot en met vrijdag van 07.30 uur tot 20.00 uur. Op zaterdag van 07.30 tot 21.00 uur en op zondag van 07.30 tot 20.00 uur.